Andreea Raicu, despre despărţirea de Tudor Chirilă: „Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani”

Publicat: 03 mai 2023, 14:06 Autor: Camelia Vedete

Andreea Raicu și Tudor Chirilă au format în urmă cu mulți ani unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă.

Andreea Raicu spune că s-au despărțit după 7 ani, când relația devenise toxică.

Andreea Raicu, despre despărţirea de Tudor Chirilă

„Tudor este un om foarte complex cu care am trăit foarte multe şi aş avea o mulţime de spus… Este un om extrem de deştept şi extrem de creativ. Un om foarte talentat, cu care nu te plictiseşti niciodată, de la care am învăţat mult şi care m-a motivat.

E mai inventiv şi mai priceput decât mine, ştie să facă de toate şi uneori improvizează. Deseori mă aştepta cu masa pusă.”, spunea Andreea Raicu, potrivit viva.

Chiar dacă pe atunci cei doi nu au oferit nicio explicație cu privire la despărțire, în urmă cu ceva timp, Andreea Raicu s-a decis să vorbească despre acest subiect sensibil, din dorința de a le oferi cel mai bun exemplu femeilor care o urmăresc în mediul online. Vedeta spune că relația ajunsese să fie extrem de toxică, iar fericirea a fost și ea pierdută cu timpul.

„Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta…. Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine… Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani…’, a mărturisit aceasta, potrivit RTV.

Andreea Raicu a avut nevoie de terapie după ce s-a despărțit de Tudor Chirilă

Cu toate acestea, a fost un moment când a simțit că poate ajuta alte femei prin intermediul experienţelor pe care le-a trăit. Așa că a scos la iveală detalii dureroase din relația cu Tudor Chirilă.

Se pare că cei doi au avut o relaţie plină de suişuri şi coborâşuri, catalogând-o drept toxică, motiv pentru care a fost nevoită să apeleze la terapie. Chiar dacă au trecut ani buni de la despărţire, Andreea Raicu abia acum şi-a făcut curaj să vorbească despre tot ce s-a întâmplat.

Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta…. Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine… Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani…”, a mărturisit aceasta.

”Am trăit cu regretul ăsta mulți ani”

Andreea Raicu a postat de curând un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, chiar în ziua în care se împlineau 20 de ani de la decesul tatălui ei. Aceasta era tânără când bărbatul s-a stins din viață.

Andreea a recunoscut că un mare regret a fost faptul că nu i-a spus părintelui său că îl iubește. Relația dintre ei nefiind una foarte apropiată.

Acum îmi dau seama că eu semăn foarte bine cu tata la buze și la forma ochilor, deși mulți spuneau că semăn cu mama. Eu n-am avut o relație foarte apropiată și caldă cu el. Când am crescut și am putut să-i zic ceva, am făcut-o, dar când a plecat dintre noi mi-am dat seama că nu i-am spus te iubesc. Am trăit cu regretul ăsta mulți ani. Am vrut să-i fac pe oameni să conștientizeze că ni se întâmplă tuturor să avem momente tensionate cu părinții. Noi toți avem nevoie să auzim că suntem iubiți, chiar dacă o facem prin fapte avem nevoie și de cuvinte.

Părinții mei nu mi-au spus niciodată te iubesc. Atâta timp cât nu ai primit în copilărie, nu știi să dai mai departe. E important ca oamenii din viața noastră să știe că ei sunt importanți în viața noastră. De multe ori te gândești că trebuie să fie ceva senzațional ca să spui asta.

Noi nu suntem obișnuiți cu emoțiile, de asta am și scris acest jurnal al emoțiilor. Avem emoții care s-au strâns în noi și de asta acum oamenii sunt foarte anxioși. Trauma nu e evenimentul, ci felul în care m-am simțit. Capacitatea mea emoțională nu era destul de dezvoltată”, a declarat Andreea Raicu în emisiunea La Măruță.

Andreea Raicu, despre traumele din copilărie: „Eram foarte mult dominată, crescută cu acest sindrom”

Andreea Raicu, una dintre cele mai frumoase și cunoscute vedete de televiziune din România a făcut dezvăluiri exclusive despre viața și copilăria ei în podcastul tânărului jurnalist Vlad Avarvari.

Este practic un altfel de podcast cu Andreea Raicu, în care frumoasa vedetă vorbește despre debutul în lumea modei și a televiziunii. De ce era „umilită” de tatăl ei în copilărie. Dar și cum a marcat-o „abandonul” mamei în primii ani de existență.

Andreea Raicu, despre traumele din copilărie

Totodată, aflăm cum a ajuns Andreea Raicu una dintre cele mai cunoscute prezențe feminine din România și cum a învățat să spună „NU”!

„Păream un copil foarte vesel. Mi-a lipsit foarte mult mama, pentru că era foarte mult timp plecată”, a declarat Andreea în timpul podcastului.

„Eram o adolescentă foarte nesigură pe ea. O adolescentă care nu se consideră deloc frumoasă. Eram foarte timidă și avea nevoie foarte mult de confirmările oamenilor din jur. Nu aveam curaj. Eram foarte mult dominată, crescută cu acest sindrom al perfecționismului. Înfricoșată să nu greșească și dornică de foarte multă iubire. Ca și copil, păream un copil foarte vesel, un copil răsfățat și foarte, foarte iubit de toată lumea. Pentru că toată lumea și-a dorit ca eu să vin în familie”, a povestit Andreea Raicu.

De ce i-a lipsit mama Andreei Raicu

Andreea Raicu a oferit detalii nemaiștiute despre copilăria ei și care a fost motivul datorită căruia se comportă ca un băiețel atunci când era mică. Lipsa mamei care era mai tot timpul plecată de acasă, din cauza jobului pe care îl avea, și-a pus atunci amprenta asupra vedetei care acum este nedespărțită de ființa care i-a dat viață.

„Am simțit că are foarte multă lume grijă de mine, mi-a lipsit foarte mult mama pentru că era foarte mult timp plecată, iar la un moment dat am devenit un copil foarte agitat pentru că mă comportam ca un băiețel, mă suiam în toți copacii, săream toate gardurile, nu suportam să mă îmbrac în fuste, eram efectiv ca un băiețel și după aia când am crescut am devenit foarte răzvrătită pentru că mi se impuneau destul de multe limite acasă, în general în zona de educație și atunci am devenit foarte răzvrătită, dar am avut niște părinți care au știut cum să gestioneze foarte bine acest lucru”, a dezvăluit Andreea Raicu în cel de-al cincilea episod al podcastului Idea Man by Vlad Avarvari.

Publicat: 03 mai 2023, 14:06 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă