Dialogul halucinant dintre Dana Roba şi fostul soţ în sala de judecată: „Se comporta ca un om nebun”

Publicat: 22 sept. 2023, 14:53 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dana Roba a stat fată în faţă cu Daniel Balaciu pentru prima dată. Au trecut mai bine de 3 luni de când bruneta a fost bătută cu bestialitate şi lăsată să zacă într-o baltă de sânge. La primele ore ale dimineţi, make-up artista s-a prezentat la judecătorie cu mari emoţii pentru că nu a fost uşor să îl vadă pe cel care i-a distrus viaţa. Iată ce au discutat cei doi în faţa autorităţilor.

Dana Roba și Daniel Balaciu au fost căsătoriți de șapte ani și au împreună două fetițe. Aceştia păreau extrem de fericiţi împreună şi nimeni nu se aştepta ca bărbatul să recurgă la un asemenea gest. Pe 5 iunie, acesta a atacat-o cu ciocanul în timp ce dormea.

Dialogul halucinant dintre Dana Roba şi fostul soţ în sala de judecată

Prima confruntare dintre cei doi s-a desfășurat la Parchetul Timișoara, sub ochii procurorului. Dana Roba a povestit la ieşirea din sală cum s-au desfăşurat lucrurile.

„Am avut un sentiment, nu știu, de plâns. Am fost emoționată până la lacrimi, nu îmi venea să cred că el a ajuns să facă așa ceva. I-am arătat cicatricea, l-am întrebat de ce mi-a făcut asta… Nu a zis nimic. Procurorul m-a lăsat să îi pun două întrebări. Prima a fost de ce a vrut să mă omoare.

Răspunsul a fost „Nu am vrut să te omor”. A doua întrebare a fost „De ce nu ai chemat ambulanța când m-ai lăsat într-o baltă de sânge?”. Și a răspuns că nu a știut că am nevoie de îngrijiri medicale, că nu a văzut cât de tare m-a lovit la cap.

Procurorul l-a întrebat atunci ce relevanță avea cât de tare m-a lovit, din moment ce ea avea nevoie de îngrijiri medicale. A mai spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța. Asta deși eu îi ziceam că va face 25 de ani de pușcărie dacă mor, că mai bine face doar 15″, a povestit Dana Roba pentru fanarik.ro.

Ce dorință are Dana Roba și pentru ce se luptă să trăiască
Dana Roba alături de fostul soţ şi de fetiţele lor

Dana Roba: „Se comporta ca un om nebun”

Dana Roba a fost extrem de afectată în momentul în care l-a văzut pe fostul soţ. Make-up artista a susţinut că nu a văzut pe chipul bărbatului niciun regret în urma celor întâmplate.

A fost foarte greu pentru mine. Nu știu cum a fost pentru el. El când a ieșit de la Poliție și-a pus tricoul în cap. El nu a avut nicio lacrimă, lui nu îi pare rău. Îi pare rău că eu nu am murit, atât”, spune Dana Roba.

De asemenea, tânăra a mai spus că Daniel Balaciu a minţit foarte mult pe tot parcursul audierilor.

„Am plâns mult. Nu mă mai văd cu el, clar, a fost confruntarea. El se comporta ca un om nebun. Procurorul îl întreba ceva, el devia de la răspuns, nu avea nicio treabă. El mințea, continua să mintă. Zicea că eu am fost la el în cameră, că eu i-am dat cu ascuțitoarea în cap. Că eu am început bătaia, de fapt.

Am fost fără avocat la confruntare, avocatul meu a avut niște probleme. Nu m-am dus singură însă, eu am avut alături pe Hristos. Și îngerii aceia care au fost lângă mine și care nu m-au lăsat să mor. I-am simțit lângă mine, era ceata de îngeri cu mine la confruntare”, a mai spus Dana Roba.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 22 sept. 2023, 14:53 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă