Dezvăluirile cutremurătoare ale unei celebre artiste: „Pur și simplu m-am prăbușit!”

Publicat: 29 iun. 2020, 10:55 Autor: Elena Vedete
Dezvăluirile cutremurătoare ale unei celebre artiste: „Pur și simplu m-am prăbușit!”

Katy Perry este mai fericită ca oricând, fiind însăcinată cu primul său copil. Artista are de mai mult de trei ani o relaţie cu celebrul actor Orlando Bloom.  

Însă, dacă acum are viaţa pe care şi-o dorea, artista a dezvăluit recent că a fost pe marginea prăpastiei din cauza vieții personale și profesionale în urmă cu trei ani. „Pur și simplu m-am prăbușit”, a spus Katy Perry, mărturisind că s-a gândit să se sinucidă după despărțirea de actorul Orlando Bloom, în 2017, și după slaba performanță a albumului lansat în acea perioadă.

Cântăreața în vârstă de 35 de ani a declarat la SiriusXM CBC: „Cariera mea se afla pe o pată ascendentă și tot urca, apoi a coborât, nu mult din perspectiva altora. Dar pentru mine momentul acela a fost precum un seism puternic. Am dat atât de mult, m-am consumat și pur și simplu toate acestea m-au distrus. Mă despărțisem de iubitul meu care acum va fi tatăl copilului meu… Și apoi eram atât de încântată că voi da lovitura cu următorul album. Dar validarea nu m-a dus acolo sus, așa că m-am prăbușit”.

Katy Perry:„Speranța a fost mereu o opțiune pentru mine datorită relației mele cu Dumnezeu”

Katy spune că acum este mult mai bine, după ani de zile în care a înfruntat probleme legate de sănătatea mintală. Starul, care a crescut cu părinți pastori penticostali, a povestit că până la urmă credința a ajutat-o să se vindece de-a lungul timpului.

„A fost cumva important pentru mine să ajung în acel punct, în care am fost distrusă, pentru a vedea golurile din viața mea dintr-o altă perspectivă. Și pentru a fi mult mai dimensională decât să-mi trăiesc viața ca un star pop însetat mereu după succes. Recunoștința este probabil cea care mi-a salvat viața, pentru că dacă nu descopeream că mă zideam în propria tristețe probabil aș fi făcut pasul și aș fi sărit.

Dar am găsit modalitatea de a fi recunoscătoare. Atunci când totul devine greu, îmi spun: „Sunt recunoscătoare , sunt recunoscătoare!”, chiar dacă sunt într-o stare deplorabilă. Speranța a fost mereu o opțiune pentru mine datorită relației mele cu Dumnezeu și a ceva ce e mai presus decât mine. Speranța mea e că ceva mai puternic decât persoana mea m-a creat cu un scop, pentru un anume motiv, și că nu sunt de lăsat și că fiecare persoană are o menire pe lumea aceasta”, a mărturisit Katy.

Katy Perry s-a despărţit de Orlando Bloom 

Perry, numită recent de prinţul Charles ambasador al British Asian Trust pentru India, s-a logodit anul trecut cu Bloom. Ea a mai fost căsătorită cu actorul Russell Brand, de care a divorţat în 2011, după 14 luni de căsnicie.

Katy Perry și Orlando Bloom au trecut și prin perioade mai negre ale relației lor, aceștia despârțindu-se la un moment dat. ”Înainte ca zvonurile şi ştirile false să explodeze, putem confirma că Orlando şi Katy au luat o pauză respectuoasă, iubitoare, în acest moment”, a spus purtătorul lor de cuvând, la acea vreme.

Publicat: 29 iun. 2020, 10:55 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă