Dezgustător! Pe Vali Bărbulescu când îl mănâncă, se scarpină… în fund! Și-apoi îi duce iubitei degetul pe la nas…

Publicat: 01 iun. 2020, 20:04 Autor: Maria Apostol Vedete

Modelul Delia Tudose este cu siguranța cea mai răbdătoare iubită din câte s-au văzut, având în vedere experiențele pe care i le-a oferit partenerul ei din ultimii 10 ani, nimeni altul decât preacuriosul DJ Vali Bărbulescu. Recent, i-am surprins celebrul cuplu prin oraș, iar ce trebuia să fie o plimbare romantică prin oraș s-a transformat în ceva dezgustător! 

Având o relație de 10 ani cu Delia Tudose, DJ-ul și fotograful Vali Bărbulescu a surprins pe toată lumea când, în emisiunea “Ferma”, s-a apropiat prea mult de Otniela, având discuții intime cu aceasta.

Facem sex sălbatic în pădure, de față cu lupii”, i-a propus el.

Acesta a dat de înțeles că și-ar dori o relație cu frumoasa blondă, chiar dacă lumea știa că el este deja implicat în altă relație.

Așadar, artistul a recunoscut că-i plac experiențele noi, iar acum ne-a demonstrat că nu doar cele amoroase.

Paparazzii CIAO l-au surprins recent alături de iubita lui la o plimbare prin oraș, care aparent părea romantică… până când Vali a dat cu mucii-n fasole. Efectiv, într-o fracțiune de secundă, acesta a dus mâna la spate și s-a scărpinat în (ne scuzați!) fund, după care i-a dus degetul pe la nas Deliei, căreia nu-i venea să creadă în fața cărui gest a fost pusă. Dezgustător!

Vali a râs la acest moment care cu siguranță nu va fi uitat multă vreme după ce va fi vizionat, însă Delia cu siguranță merită un premiu pentru toleranța ei!

 

Publicat: 01 iun. 2020, 20:04 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă