Manechinul Delia Tudose a uitat de maniere și a ieșit cu scobitoarea între dinți, pe stradă!

Publicat: 20 Apr. 2022, 11:36 Vedete

Fosta iubită a DJ-ului Vali Bărbulescu nu pare să țină cont de codul bunelor maniere și face gesturi nepotrivite în public care o pun într-o lumină deloc flatantă. 

Probabil nervoasă pe o anumită situație, care s-a consumat chiar în timpul mesei, manechinul Delia Tudose a plecat într-o plimbare cu scobitoarea în gură Nu era singură, ci însoțită de o prietenă.

Cele două s-au plimbat la pas prin cartierul Floreasca , iar pe tot parcursul drumului a ”forjat” scobitoarea fără să-i pese de privirile insistente ale martorilor.

În unele momente a părut nervoasă, dar bețișorul, folosit ca un fel de țigaretă, a avut parcă darul de a-i calma furia.

Delia Tudose s-a dovedit a fi o fină mânuitoare a scobitorii, accesoriu pe care modelul rar l-a scos din gură. Altfel, partenera lui Adrian Vasile a impresionat prin stil și eleganță, demonstrând, încă o dată, dacă mai era nevoie, de ce este una dintre cele mai dorite femei din România. Însă, cel puțin în viitorul apropiat, singurul bărbat din universul ei este cunoscutul antrenor de handbal. Mai multe imagini puteți vedea pe CANCAN.RO.

Delia m-a iertat în trecut, când am făcut o nenorocire majoră”

Delia Tudose și Vali Bărbulescu s-au despărțit în urmă cu doi ani, după 12 ani de relație.

La acel moment niciunul dintre cei doi nu au specificat care au fost motivele clare ale despărțirii. Însă problemele din trecut par să-și fi spus, din nou, cuvântul. Reamintim că printre acestea s-ar număra și apropierea de Otniela Sandu. Când artistul i-a propus colegei sale să iasă în oraș cu el și iubita sa. Pe motiv că Delia ar fi bisexuală.

Mulți au crezut că cei doi se vor despărți după revenirea lui acasă din ”Ferma”. Dar acest lucru nu s-a întâmplat. Vali Bărbulescu a povestit că Delia l-a mai iertat în trecut pentru diverse greșeli.

Atâția ani de relație o validează pe ea, cu toate calitățile pe care le are. Este singura persoană din lume care a reușit să mă facă să-mi fac patul! Este copleșitor. Delia m-a iertat în trecut, când am făcut o nenorocire majoră și m-am simțit cel mai prost din viața mea”, a declarat Vali Bărbulescu în cadrul unei emisiuni TV.

Publicat: 20 Apr. 2022, 11:36 Vedete
Pe aceeași temă