Despărțire bombă în showbiz! După 12 ani de relație, Vali Bărbulescu și iubita sa și-au spus adio!

Publicat: 17 sept. 2020, 09:58 Autor: Elena Vedete
Despărțire bombă în showbiz! După 12 ani de relație, Vali Bărbulescu și iubita sa și-au spus adio!

Vali Bărbulescu s-a despărțit de iubita lui, modelul de succes Delia Tudose. Deși erau împreună de 12 ani și apropiații se așteptau să-i vadă oficializându-și relația, surse din anturajul celor doi au confirmat ruptura dintre ei.

Potrivit Libertatea, se pare că problemele din trecut au stat la baza acestei despărțiti, cea mai recentă fiind apropierea lui Vali față de Otniela Sandu, în emisiunea ”Ferma” de la PRO TV.

Anul trecut, pe când era concurent la ”Ferma”, Bărbulescu i-a propus Otnielei ca, la finalul competiției de la PRO TV, să iasă în oraș cu el și cu iubita lui, motivând că Delia e bisexuală. Fără să se gândească la consecințele vorbelor și acțiunilor sale din reality show, Vali a sperat că iubita lui va fi supărată doar pentru că a lăsat-o singură în lunile în care s-a filmat emisiunea, nu și pentru avansurile pe care i le făcea colegei sale.

Vali Bărbulescu: „Otniela a fost pentru mine un experiment”

Pe toată durata cât a făcut parte din show-ul Ferma, Vali Bărbulescu i-a făcut curte Otnielei, între cei doi părând că se înfiripă o idilă.

„Relația cu Otniela este o relație faină. Otniela este o tipă inteligentă, o tipă frumoasă, Otniela este o tipă ce poate oricând să pozeze, poate să aibă o carieră în sensul ăsta. Otniela a fost pentru mine un experiment, a fost o joacă, o joacă frumoasă, nu mi-am ascuns sentimentele de admirație pentru ea, dar nu mi-am dorit niciodată mai mult de atât”, a afirmat Bărbulescu după ce a părăsit show-ul de televiziune.

Publicat: 17 sept. 2020, 09:58 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă