Denise Rifai recunoaște tot + Despre cine este vorba: „Este iubitul vieții mele. Sincer, nu glumesc”

Publicat: 30 mart. 2024, 11:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
Denise Rifai recunoaște tot + Despre cine este vorba: „Este iubitul vieții mele. Sincer, nu glumesc”

Denise Rifai recunoaște. Denise Rifai este prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. Ea este invitata lui Adrian Artene la podcastul ALTCEVA ce va fi difuzat sâmbătă, 10 decembrie, începând cu ora 19:00. În cadrul interviului, ea a dezvăluit cine este genul ei de bărbat.

Denise Rifai a fost întrebată de Adrian Artene cu ce bărbat celebru i-ar plăcea să se căsătorească.

Denise Rifai recunoaște

„Cu Kevin Costner: Este iubitul vieții mele. Sincer, nu glumesc. E genul meu de bărbat. Acum câțiva ani, el făcea reclamă la Turkish Airlines. Eu eram pe Calea Victoriei și mă gândeam că nu îmi place și mie de niciun bărbat. La un moment dat, l-am văzut pe panouri și am zis: „Ăsta e genul meu”.

El e căsătorit cu o tipă tare faină”, a răspuns Denise Rifai, la podcastul „ALTCEVA”.

Denise Rifai este invitată la podcastul „ALTCEVA” cu Adrian Artene

Prezentatoarea TV Denise Rifai este invitata lui Adrian Artene la podcastul ALTCEVA a fost difuzat sâmbătă, 10 decembrie, începând cu ora 19:00.

Denise Rifai este moderatoarea emisiunii ‘’40 de întrebări cu Denise Rifai’’ de la Kanal D.

Denise Rifai, prezentatoarea “40 de întrebări”: “Nu mi s-a întâmplat ca cineva să…”

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii “40 de întrebări”, de la Kanal D, vorbește despre secretul edițiilor sale de succes de până acum!

Despre cum îi convinge pe invitați  vină în platoul ei și spună povestea sau  răspundă la întrebări incomode, sau despre cum e atmosfera în platou în timpul fimarilor, vedeta Kanal D, ne-a dezvăluitîntr-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO.

Denise Rifai a vorbit și despre ce pasiuni are, ce face în timpul liber, dar și care este cea mai arzătoare dorință a sa.

Denise Rifai, despre “40 de întrebări”: „Este complicat pentru că…”

Ce momente ți se par cele mai dificile din organizarea fiecărei ediții 40 de întrebări cu Denise Rifai? Cum îți alegi invitații?

Toată emisia este o provocare continuă, dar îmi place enorm acest lucru. Interacțiunea cu invitații presupune întrebări care îi poartă pe aceștia prin toată viața lor profesională și privată, astfel încât cei din fața micului ecran -l poată decripta pe cel din fața lor și -l cunoască mai bine, -l descopere.

Este complicat pentru știisunt situații în care se creează o chimie frumoasă între mine și invitat și sunt alte momente în care lucrurile nu funcționează chiar așa cum estimăm. Este o emisiune care necesită foarte, foarte multă atenție, o documentare minuțioasă. De asemenea, e o emisiune foarte vie și plină de emoție, un carusel de stări, amintiri ale celui aflat în fața mea.

Invitații de la 40 de întrebări sunt personalități din diferite domenii, pe care ne dorim  îi dezvăluim publicului, ne dorim  aflăm adevărul despre ei.

Au fost invitați care au refuzat apariția în emisiune? Fără a nominaliza pe cineva, cum au motivat acest refuz?

Despre sezonul 3 al emisiunii “40 de întrebări”: „Am treabă multă în acest an”

Nu mi s-a întâmplat ca cineva  refuze  vină în emisiune. De regulă când sun, oamenii primesc cu drag invitația în platoul nostru de la “40 de întrebări”. Și le mulțumesc pentru faptul  au încredere în mine și au această dorință de a veni în fața publicului și a ne vorbi despre viața lor, deciziile lor în anumite momente, chiar dacă au fost bune sau rele.

Ne dorim ca telespectatorii  își poată face o imagine cât mai aproape de adevăr despre invitații noștri.

Cum te regăsim în noul sezon al emisiunii? La ce să ne așteptăm?

Sunt foarte bucuroasă  am ajuns la cel de-al treilea sezon și emisiunea este atât de apreciatăÎnseamnă  este loc, România mai are multe personalități ce trebuie aduse pe micile ecrane, așa  eu am treabă multă în acest an (zâmbește – n.r.).

Cu siguranță, telespectatorii noștri vor avea de descoperit în continuare povești interesante de viață; noi ne dorim  le aducem în continuare o experiență premium pe micul ecran.

Ce face Denise Rifai când nu este în platoul „40 de întrebări

Cum esti dincolo de micul ecran, de moderatorul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”?

Sunt același om pe care oamenii îl văd și la televizor. Între mine ca om și jurnalistul Denise Rifai pe care îl văd la telespectatorii acasă nu există diferențăSunt un om corect, luptător, optimist. Cred totuși  în viața reală sunt puțin mai vulcanică.

Și am învățat la „40 de întrebări”  fiu, cumva, mai tolerantămai temperată.

Ce pasiuni ai și cum reușești să le întreții?

Îmi place mult   plimb în aer liber,  petrec timp cu prietenii,  beau o cafea,  ascult muzică.

Ce te bucură, ce te face fericită?

Mă bucur când îmi cumpăr ceva ce mie îmi place foarte mult.  bucură o seară perfectă cu prietenii mei. Sunt lucruri total diferite care îmi provoacă niște stări foarte faine. O ora de vorbă cu cineva drag, care te înțelege sau pe care poți -l ajuți este la fel de minunată  atunci când îți cumperi ceva ce îți dorești.

Denise Rifai: „Visul meu este  îmi întemeiez o familie a mea”

Ești o femeie împlinită, din toate punctele de vedere. Care este cel mai mare vis al lui Denise Rifai?

Visul meu este  îmi întemeiez o familie a mea. Lucrurile nu sunt simple și nu se întâmplă doar așa pentru  vrem noi  se întâmple. Este nevoie  apară un partener cu care  te poți armoniza întru totul și alături de care  poți construi o casă, o familie. Asta îmi doresc foarte mult.

Publicat: 30 mart. 2024, 11:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×