Denise Rifai, bombă cu ceas pe podium! Cât de mult a lăsat la vedere vedeta Kanal D

Publicat: 21 nov. 2022, 12:13 Autor: Dora Bazavan Vedete

Denise Rifai, bombă cu ceas pe podium! Denise Rifai nu este doar un jurnalist bun și de temut pentru cele “40 de întrebări” ale sale ci și o femeie superbă. Super sexy, în jurul căreia roiesc bărbații, în mod special, în ultima perioadă, artistul holograf Dan Bittman.

Denise Rifai a cochetat cu modelingul vineri seara și a urcat pe podium în postura de model. Fiind una dintre invitatele speciale ale creatoarei de modă Eli Laslean. Prezentă la evenimentul ce a încununat 30 de ani de carieră și Casa Ellis.

Denise Rifai, bombă cu ceas pe podium!

Când și-a făcut apariția, vedeta Kanal D i-a lăsat pe toți cu gura căscată. A fost una dintre cele mai sexy apariții din cele 30 de vedete și persoane publice care au defilat în prezentarea colecției aniversare realizată de deignerul Eli Laslean. Ea a avut un farmec aparte. Denise Rifai și-a făcut simțită prezența încă înainte de a urca pe podium, într-o rochie lungă, neagră, care nu-i lăsa doar decolteul la vedere ci și…spatele.

Cât de mult a lăsat la vedere vedeta Kanal D

Rochia a fost creată special pentru Rifai și i-a scos toate atuurile în evidență. La spate a avut un croi în formă de V, foarte adânc și foarte admirat sau chiar invidiat. A demonstrat încă o dată cât poate fi de senzuală și feminină. O ținută extrem de îndrăzneață care a emoționat-o chiar și pe Denise Rifai. Însă, la sfârșitul prezentării, a fost apreciată și aplaudată indelung chiar dacă emoțiile au copleșit-o cu adevărat. Se pare că orice ar face, frumoasa vedetă are lumea la picioare pentru că oriunde își face simțită prezența, toți ochii sunt ațintiți spre ea.

Ce a făcut Denise Rifai cu inelul primit de la Dan Bittman

În cadrul unui interviu. Denise Rifai nu a ezitat să declare că bijuteria primită în dar de la Dan Bittman are un loc important în viața ei, mai exact, ori de câte ori simte, aceasta nu ezită să poarte inelul. De fiecare dată când se întâmplă să se întâlnească la evenimentele mondene, Dan Bittman și Denise Rifai nu se sfiesc să stea de vorbă și să afișeze un zâmbet larg, semn că le face plăcere să socializeze împreună.

„Da, îl am și îl port foarte des chiar. Sunt flatată ori de câte ori aud cuvinte frumoase și mi-aș dori să fie mulți oameni care să mă iubească”, a declarat Rifai, într-un interviu pentru Click!,fiind conștientă de atuurile sale fizice.

Publicat: 21 nov. 2022, 12:13 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×