Exclusiv| Cu ce a impresionat-o Dan Bittman pe Denise Rifai! “A fost foarte dornic…”

Publicat: 29 iun. 2021, 11:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Densie Rifai este pe val cu emisiunea pe care o prezintă la Kanal D. Jurnalistei îi merge de minune pe plan profesional și tocmai ce a fost desemnată „Television personality of the year”, la Gala „Most Admired Business Women Awards 2021”, recunoașterea venind pentru emisiunea „40 de întrebari cu Denise Rifai”, formatul inovator, cu o abordare editorială îndrăzneață, care a generat interes pe toate segmentele pieței media. 

Ce spune despre invitații ei, precum Cristi Borcea sau Dan Bittman, dar și cum este ea în afara platoului de filmare, Denise Rifai a povestit exclusiv pentru CIAO.RO.

Denise, cum arată o zi normală, fără mască, pentru tine, în afara platoului de televiziune?

Mă trezesc destul de devreme, viața mea este la fel de normală ca a celor mai mulți dintre noi cu, evident, câteva situații diferite, în zilele în care am emisiune. Într-adevăr, muncim foarte mult pentru „40 de întrebări”, de dimineață până seara pot spune că sunt la birou, pregătind emisia, alături de colegii mei. Sunt matinală, îmi place să mă trezesc foarte devreme, dar și să adorm și foarte târziu.

Cel mai mult îmi place să citesc noaptea, după 12:00, când se lasă liniștea, pentru că este momentul acela în care ziua s-a încheiat și eu pot să parcurg atent tot ce s-a întâmplat în ziua respectivă. În rest, petrec foarte mult timp la birou, când am timp fac și sport.

A fost vreun invitat de la “40 de întrebări” care te-a pus în dificultate până acum?

Au fost invitați pe care i-am îndrăgit și mai mult după ce i-am intervievat, dar cu toții au fost foarte interesanți și au avut generozitatea de a se dezvălui în fața publicului, iar pentru acest lucru le mulțumesc.  Fiecare interviu este diferit și fiecare întrevedere în parte mă consumă pentru că interacționez cu energia invitatului meu.

Pe cine îți mai doreșți să  iei curând la întrebări, artist sau om politic? Cine este, așa, mai “hard to get”?

Toți invitații mei de până acum au fost remarcabili. Cristi Borcea nu este un tip ușor de intervievat, dar m-am bucurat foarte mult că a fost în emisiune. A răspuns unor  întrebări incomode, și-a expus adevărul lui și ne-a lăsat să-l descoperim. Din zona politică, mi-a plăcut foarte mult interviul cu Adrian Năstase, ne-a lăsat să pătrundem în intimitatea lui. Mi-a plăcut și interviul cu Petre Roman, care a primit cu foarte multă bucurie această experiență. Îmi doresc să aduc în fața publicului în continuare personalități care au lucruri de spus, de împărtășit celor de acasă. Așa cum v-am obișnuit până acum vom veni cu invitați unul și unul, din multe domenii.

Cum a fost în spatele camerelor de luat vederi Cristi Borcea? Sau Dan Bittman?

Am interacționat cu Cristi Borcea doar în calitate de jurnalist; cred că dincolo de faptul că este un  bărbat generos, probabil este un bărbat care știe să cucerească o femeie. Dan Bittman a fost o surpriză pentru mine, i-am spus și lui acest lucru. A fost foarte dornic  să povestească, a fost relaxat. M-a impresionat prin onestitatea de care a dat dovadă și pentru modul în care a vorbit despre adevăruri dureroase din viață sa.

Ce nu ți-ai dori să se afle niciodată despre tine?

Nu au fost întrebări la care să nu răspund, eu sunt un om transparent care nu are nimic de ascuns.

Dacă ai fi președinte pentru o zi ce ai vrea să schimbi la țara ta?

Aș vrea să fiu președinte al României, dar pentru mai multe zile, dacă se poate. Sunt foarte multe lucruri care trebuie făcute la noi, în țară. Cu siguranță aș fi foarte implicată în jocul politic zilnic pentru o echilibrare, în primul rând, a sistemului legislativ. Pentru că la noi legile nu mai funcționează corect; fiind foarte multe completări, de-a lungul anilor, pentru fiecare lege, în parte, legile au ajuns să se bată cap în cap. Suntem așa… într-o stare de semiblocaj legislativ.

Cum e Denise Rifai când iubește?

Sunt și dură, și foarte caldă, în același timp. Cred că într-o relație, femeia are un rol foarte important, trebuie să știe să fie drăguță, dulce cu partenerul ei și, în aceeași măsură, trebuie să știe să și-l “educe”.

Ai spus într-un interviu că “în România avem puțini bărbați de calitate”! Mai precis, cum ar trebui să fie bărbatul tău și ce calități trebuie să aibă sau să întrunească, ca să te merite pe deplin?

Eu sunt o tipă corectă, curajoasă, partenerul meu trebuie să fie la fel de corect și de curajos ca mine. Îmi plac oamenii inteligenți, integri, cu bun simt, cu respect și cu frică de Dumnezeu. Cred că foarte importantă este relația între două persoane, dacă punem aceste calități într-un om, asta nu înseamnă că sunt și compatibilă cu acea persoană, este vorba despre o atracție care se întâmplă sau nu.

Care este cel mai mare regret al tău?

În fiecare zi îmi spun că poate aș fi putut face mai mult, și mai mult. Deși mă ghidez după principiul să fac tot ce pot eu în ziua respectivă, cât de bine pot, și să nu trag de timp, să nu lenevesc, să dau tot ce am eu mai bun, în fiecare moment… Am învățat să înțeleg că sunt momente în viață în care trebuie să accepți și altfel de situații pentru că așa sunt lăsate de la Dumnezeu.

De ce anume sunt legate temerile tale?

De mică, mi-am dorit să fiu cea mai bună în ceea ce fac. Nu îmi este frică de eșec, eu muncesc în fiecare zi, cu multă dăruire și implicare. Îmi doresc să fiu acolo, cea mai bună în tot ceea ce fac și asta înseamnă că pun foarte multă presiune pe mine și astfel mai apar și temeri, din această exigență.

 

 

 

Publicat: 29 iun. 2021, 11:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă