Delia se pregătește să devină mămică? Gesturile și silueta o dau de gol pe artistă: se ”antrenează” serios cu nepoțica Jessie pentru marele moment

Publicat: 11 Mar. 2021, 20:20 Vedete

Delia se pregătește intens pentru momentul în care va deveni mămică. Momentan, copiii sunt ”de împrumutat”, însă oricând se pot schimba datele problemei.

Pe de altă parte, pentru cine este un iscusit urmăritor al vedetei pe Instagram, știe că Delia petrece mult timp jucându-se cu nepoțeii, Jessie și Bogdănel.

Un astfel de moment a fost surprins zilele trecute de paparazzi CIAO.RO. Băieții le-au surprins pe cele două surori Matache în timp ce au ieșit, în parc, cu micuța Jessie.

Oana împinge căruțul gol, iar Delia poartă discuții extrem de importante cu micuța care pare extrem de hotărâtă să-și ducă la bun sfârșit planul pe care l-a pus la punct. Despre ce este vorba nu știm, însă vibe-ul dintre cele două persoane adulte și micuța „junioară” denotă un întreg proces de negociere.

Încântați suntem să descoperim o Delia extrem de implicată în acțiunile celei mici, ba chiar se vede treaba că este ceva mai implicată decât mămica. Ce mai observăm de asemenea, este că Delia a câștigat câteva kilograme împortante în această iarnă, cel mai probabil în vacanțele exotice în care a fost.

Delia: ”Dacă le dai un capac de sticlă se joacă cu același interes!”

Spuneam că artista este extrem de implicată în viața celor 2 nepoței. Ne amintim că, pe lângă mătușă, le este și nașă, iar responsabilitățile sunt, așadar, dublate. După cum declara Delia acum ceva timp, există dăți multe în care Oana îi lasă pe micuți în grija ei. „Are încredere să lase copiii cu mine. Cu mine totul e sigur. Fac divertisment pentru ei, îi distrez. Mă pricep foarte bine să fiu animator de copii”.

„Dacă le dai un capac de sticlă se joacă cu același interes. Mi-am dat seama că dacă le cumpăr multe cadouri, maică-sa o să le desfacă pe rând și nu se pot bucura de toate. E prea multă informație pentru ei!”, a mai spus artista.

Delia, când o să ai un copil?

O întrebare care i se adresează obsedant de des, iar acest lucru a ajuns să o deranjeze realmente. Multe au fost dățile în care Delia s-a declarat totalmente enervată de acest subiect: „Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic.”, povestea artista, citată de viva.ro.

Pe de altă parte, dacă ar fi să luăm de bune declarațiile pe care le-a făcut Gina Matache, mama Deliei, acum ceva timp, ne-am da seama că, de fapt, această întrebare răscolește un adevăr, cel mai probabil, extrem de dureros.

„În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil!”, povestea doamna Matache.

Punctul pe „i” pare să-l fi pus, la un moment dat, Răzvan Munteanu, soțul artistei. „Da, în momentul acesta lucrăm la copil, ne dorim foarte mult, dar nu avem probleme care să necesite tratamente de specialitate”, a conchis el.

Publicat: 11 Mar. 2021, 20:20 Vedete
Pe aceeași temă