De ce boală ar suferi Delia. Cum poate afecta o persoană sindromul respectiv

Publicat: 04 ian. 2021, 13:39 Autor: Andreea Voicu Vedete

Frumoasa Delia a împărtășit pe rețelele de socializare o informație personală, spunând că ar suferi de ”sindromul sensibilității selective la sunete”, fiind sub denumirea de misofonie.

Delia a postat pe rețelele de socializare faptul că ar suferi de misofonie, un sindrom care ar avea și un factor declanșator, și anume zgomotul produs de anumite acțiuni ale oamenilor – mâncatul, respiratul, mestecatul, căscatul și fluieratul. Alteori, factorul declanșator poate fi cauzat de mici mișcări repetitive – cineva care se foiește întruna, bâțâie din picioare sau te “atinge” in mod constant pentru a îți capta atenția, arată Cancan.

O stare avansată ar putea provoca crize, iar simptomele bolii, aflată în stare incipientă, sunt anxietate, disconfort, dezgust, dar și nevoia ca persoana respectivă să se îndepărteze de lângă factorul care cauzează toate aceste zgomote amintite mai sus.

Ce meserie ar fi avut Delia, dacă nu se făcea cântăreață

În condițiile în care a început să cânte chiar din perioada în care era încă la liceu, Delia nu a avut nicio altă meserie în afară de muzică. Totuși, aceasta a dezvăluit ce i-ar fi plăcut să facă în cazul în care nu ar fi avut șansa de a-și urma visul.

”Poate că aş fi fost dansatoare. Nu știu. Cursul vieţii m-ar fi dus altfel și nu se ştie ce se întâmpla”, a recunoscut artista.

Muzica nu este însă singura ocupație a vedetei. Încă din 2012, aceasta a început colaborarea cu Antena 1. Atunci a acceptat provocarea de a face parte din juriul emisiunii ”X Factor”. După 4 ani, în 2016, Delia a mai făcut un pas în televiziune. A devenit unul dintre jurații emisiunii ”iUmor”, difuzată tot de Antena 1. Mihai Bendeac și Cheloo sunt colegii cu care colaborează la această producție.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 04 ian. 2021, 13:39 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă