Ce sumă de bani scoate Delia din buzunar pentru ținutele sale! Artista a cheltuit o întreagă avere

Publicat: 21 Apr. 2021, 11:59 Vedete

Delia reușește întotdeauna să întoarcă toate privirile atunci când apare în public, fie pe scenă în fața fanilor sau pentru o simplă sesiune de cumpărături. Stilul său nonconformit nu are cum să treacă neobservat și pentru că de fiecare dată întoarce privirile cu ajutorul hainelor pe care le poartă, mulți s-au întrebat câți bani scoate vedeta din buzunar pentru ținutele pe care le poartă.

Este cunoscut faptul că Delia are o pasiune pentru haine, iar ori de câte ori călătorește în afara țării vedeta își rezervă câteva ore pentru a merge în magazine și a-și cumpăra ținute și accesorii care mai de care mai interesante.

Pentru că rareori se întâmplă să apară în public cu aceeași ținută, mulți consideră că Delia cheltuie sume uriașe pe haine, dar în realitate, lucrurile stau complet diferit.

Cât cheltuie Delia pe ținutele spectaculoase pe care le poartă

În cadrul unui interviu, artista explică faptul că își studiază foarte bine ținutele înainte de fiecare apariție publică. Totodată recunoaște că mai apelează la anumite artificii, chiar și la foarfecă pentru a le aduce la forma pe care și-o dorește. Secretul cel mai mare constă în accesorizarea ținutelor, din punctul cântăreței acestea fiind cele mai importante amănunte ale unui look reușit.

Deși are în garderobă și piese vestimentare foarte scumpe, prețul unora depășind chiar mii de euro, artista nu ezită să îmbrace și haine ieftine și care nu depășesc 15 euro

“În primul rând aleg din dressing lucruri și accesorii pe care nu le-am mai purtat, dar, dincolo de tematica emisiunii, țin cont și de comoditatea hainelor. De cele mai multe ori seara, imediat ce ajung acasă de la filmări, mă simt mai inspirată să îmi aleg și compun ținuta pentru a doua zi. Eventual, mai fac mici completări dimineața”spune Delia.

Ce meserie ar fi avut Delia, dacă nu se făcea cântăreață

În condițiile în care a început să cânte chiar din perioada în care era încă la liceu, Delia nu a avut nicio altă meserie în afară de muzică. Totuși, aceasta a dezvăluit ce i-ar fi plăcut să facă în cazul în care nu ar fi avut șansa de a-și urma visul.

Am făcut liceul Dinu Lipatti și apoi Conservator, secția Pedagogie. Deci ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva. Știu să explic omului cum să cânte ceva, am învățat asta la ”X Factor”. Cum să scoată ce e mai bun dintr-o piesă, ce să își imagineze când cântă. Dar să am răbdare cu toată lumea și să fiu obligată să fac asta nu aş fi rezistat. Așa că a fost bine că nu am ajuns profesor”, a detaliat Delia în cadrul unui podcast, notează spynews.ro.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 21 Apr. 2021, 11:59 Vedete
Pe aceeași temă