Delia, foc și pară după ce a fost criticată aspru! ”Nesimțiții aștia…”

Publicat: 29 nov. 2020, 16:37 Autor: Elena General
Delia, foc și pară după ce a fost criticată aspru! ”Nesimțiții aștia...”

Delia a reacționat după controversa privind scrisoarea deschisă a artiștilor din România către Guvern, în contextul crizei provocate de pandemie.

Mai multe trupe și cântăreți renumiți îi cer premierului Ludovic Orban să includă artiștii în schema de ajutor de stat pentru sectorul cultural afectat de pandemie.

„NU ESTE DESPRE MINE! Este despre o întreagă industrie care s-a oprit! Despre instrumentişti, dansatori, sunetişti, tehnicieni, despre oamenii nevăzuţi din spatele scenei care fac lucrurile posibile la fiecare eveniment! Nu o să rămân indiferenta doar pentru că nu sunt la limita de jos a existenţei. E absolut NORMAL să susţin o asemenea petiţie pentru industria din care fac parte. Voi face asta în continuare. Împreună vom putea depăşi această perioadă”, a scris Delia pe Facebook, după ce a fost aspru criticată din cauza faptului că numele ei apare pe lista semnatarilor petiției.

Chiar și după această postare a Deliei, valul de critici a continuat și mai aprins! Însă, Delia nu se lasă intimidată de valul de reacții negative și a continuat însă să își susțină punctul de vedere și a postat o captură din presa britanică, în care Ed Sheeran și alți artiști celebri cer și ei ajutor de la autorități. “Alți “nesimțiți” au semnat petiția! “De muncă nu vă apucați și voi?” Meserii serioase, nu “hobby” bueei astiaa! Huoo”, a postat Delia pe Facebook și Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Delia (@delia)

Din nou, artista a fost nevoita să îndure un val nou de “atacuri”: “Delia, fără supărare, dar de câte ori ai renunțat la piscină, Maldive, Austria, orice, să vă organizați să ajutați lumea care acum chiar are nevoie?Pentru că îți spun sigur că sunt oameni care și-au dat ultimul ban pe-acea lună, să te vadă la concert. Ați ajuns într-un loc de unde nu mai vedeți în jos, la noi ăștia, de unde ați plecat și voi”, este unul din sutele de comentarii.

 

Publicat: 29 nov. 2020, 16:37 Autor: Elena General
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă