De ce Printul George trebuie sa faca reverenta in fata Reginei Elisabeta, iar sora lui nu. Regula nu se aplica si pentru Charlotte!

Publicat: 13 aug. 2018, 17:41 Autor: madalina m. Vedete

Printul George pare sa aiba de respectat, inca de la o varsta frageda, mai multe reguli decat sora lui.

Odata cu nunta regala dintre Meghan Markle si Printul Harry, fanii Casei Regale din Marea Britanie au aflat o serie noua de reguli. Toti cei din Familia Regala trebuie sa le indeplineasca, cu foarte multa strictete, inclusiv Printul George.

Mai sunt, insa, si anumite exceptii. Asa cum ar fi pasii pe care trebuie sa ii urmeze sora lui, Printesa Charlotte, in anii copilariei. Totul difera de modul in care este crescut George, care a implinit recent varsta de 5 ani.

De ce Printul George trebuie sa faca reverenta in fata Reginei Elisabeta

Primul fiu al Printului William si al lui Kate Middleton va fi nevoit sa faca reverente in fata bunicii sale, si nu pare sa fie scutit de indatoririle regale. Asta desi micul print inca se bucura de frumosii ani ai copilariei.

Regulile stabilite pentru cei mici din Familia Regala le vor asigura acestora o buna conduita in viata si le vor cladi anumite valori morale. De aceea ei trebuie, inca de la varste fragede, sa respecte un set impus de conditii.

Printul George va fi nevoit sa faca reverente atunci cand este in aceeasi incapere cu Regina Elisabeta a II-a, pentru a-i arata acesteia respectul cuvenit. Ce este bizar, insa, e ca Charlotte, surioara lui mai mica, nu e nevoita sa respecte o asemenea regula, din anumite motive.

De ce Printul George trebuie sa faca reverenta in fata Reginei Elisabeta

Printul George va trebuie sa faca plecaciuni inaintea Suveranei Angliei, dar micuta Charlotte pare sa fie exceptia de la aceasta regula. Motivul are legatura cu varsta celor doi copii ai Ducilor de Cambridge.

Printesa Charlotte are doar 3 ani si momentan nu trebuie sa respecte traditia, fiind considerata mult prea mica pentru a intelege motivele pentru care ar trebui sa faca un asemenea gest, destinat in special oamenilor mari. De asemenea, despre fratele ei se considera ca a ajuns la varsta intelegerii.

Tocmai de aceea, Printul George care a implinit 5 ani pe data de 22 iulie din acest an. El deja merge la scoala, acolo unde ii este impus un anumit comportament si poate intelege si regulile Casei Regale, atunci cand i se cere acest lucru.

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 13 aug. 2018, 17:41 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă