De ce a demisionat bodyguardul lui Megan Markle! S-a aflat TOT adevarul

Publicat: 14 ian. 2019, 10:14 Autor: Simona Vedete

Meghan face ce face si cumva reuseste ca toti oamenii de langa ea sa-si dea demisia, precum s-a intamplat si cu bodyguardul ei.

Potrivit dailymail.co.uk, Scotland Yard a ramas fara un ofiter de politie important, renuntand la postul de sef al echipei de paza a ducilor de Sussex.

Numele politistei a fost lasat anonim, insa ea a fost cea care a escortat-o pe Meghan in siguranta atunci cand a fost in pericol din cauza multimii care se imbulzea spre ea.

Abia acum s-a aflat si motivul real al demisiei, Se pare ca aceasta n-a mai putut face fata dorintelor Ducesei, fiind depasita de situatie. Ducesa vrea sa fie tot timpul printre oameni, iar asta creeaza mari riscuri, pe care politista nu le mai poate accepta.

Cu scurt timp in urma, si asistenta personala a lui Meghan, Melissa Touabti, si-a dat demisia dupa 6 luni de munca, pentru ca nu se mai intelegea cu „Ducesa dificila”, asa cum a fost numita Meghan de angajatii Palatului Regal.

De ce a demisionat bodyguardul lui Megan Markle

Inca o demisie la Casa Regala a Marii Britanii

„Spre deosebire de cineva care a crescut în Familia Regală și a fost obișnuit să aibă o protecție strânsă de la o vârstă fragedă, pentru Meghan poate fi dificil acest statut. Chiar dacă înainte era o actriță celebră, putea să facă tot ce dorea și să se miște liber.

Dar în actuala ei poziție, nu poate pleca nicăieri fără echipa ei de pază și protecție și acest lucru pune o presiune masivă pentru o persoană ca ea”, a declarat citata, potivit libertatea.ro.

Se zvoneste ca si secretara privata a ducesei, Samantha Cohen, va pleca in curand de la Palat dupa 17 de ani de munca pentru familia regala. Lumea suspecteaza ca Meghan are iar o parte din vina, dupa cum s-a intamplat si cu ceilalti angajati.

Publicat: 14 ian. 2019, 10:14 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă