Printul Charles i-a spus Printului William sa se desparta de Kate Middleton. De ce

Publicat: 13 ian. 2019, 17:52 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Conform autorului regal Christopher Andersen, Printul Charles o iubeste la nebunie pe Kate Middleton, dar mai mult isi iubeste fiul.

Se pare ca Printul Charles i-a spus Printului William sa se desparta de Kate Middleton. Totul s-a intamplat in urma cu cativa ani, cand fiul lui avea 25 de ani. Printul William s-a dus la tatal lui si i-a spus ca nu se simte pregatit de o casatorie. Asa ca i-a spus sa nu se insoare.

Atunci, Printul Charles l-a rugat pe Printul William sa se desparta de Kate Middleton. Asta se intampla in aprilie 2007, cand cei doi erau la inceputurile relatiei. Informatia aceasta a fost publicata in documentarul Kate Middleton: Biography, din 2016, de catre Christopher Andersen.

„William s-a dus la tatal lui si i-a zis ‘Uite, am 25 de ani, sunt prea tanar sa ma insor. Pur si simplu nu vreau sa o fac acum'”, sunt cuvintele pe care Printul William i le-a atresat Printului Charles, tatal lui.

Printul Charles i-a spus Printului William sa se desparta de Kate

Printul Charles i-a spus Printului William sa se desparta de Kate MiddletonLa vremea respectiva, Will si Kate aveau o relatie de 4 ani. Charles i-a dat lui William un raspuns cat se poate de corect, cu toate ca o indragea enorm pe Kate. „Nu ar fi corect pentru tanara doamna. Nu o mai poti amagi cu nunta, mai bine rupi relatia”, i-a zis Charles fiului sau.

Printul Charles i-a spus Printului William sa se desparta de Kate MiddletonKate Middleton a primit apoi un telefon pe 11 aprilie. Avea 25 de ani la vremea respectiva. Atunci a fost momentul in care Printul William s-a despartit de ea, prima data. Dupa 2 luni de stat separat, cei doi s-au impacat in iunie si in aprilie 2011 s-au casatorit.

Printul Charles i-a spus Printului William sa se desparta de Kate MiddletonDucesa de Cambridge s-a casatorit la varsta de 29 de ani. In prezent are 37 de ani, trei copii frumosi si o cumnata, Meghan Markle, pe care Kate Middleton nu a invitat-o la petrecerea ei aniversara.

Publicat: 13 ian. 2019, 17:52 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă