Daniela Crudu, ”dictatoare” cu angajatele unui salon de înfrumusețare! Ce le-a ordonat în timpul unei vizite

Publicat: 11 dec. 2021, 11:25 Autor: Maria Apostol Vedete

Danielei Crudu îi place să facă pe ”șefa” cu angajatele saloanelor de înfrumusețare pe care le frecventează. Bruneta vine mereu cu cerințe exacte și nu acceptă refuzuri! 

Saloanele de înfrumusețare, cabinetele medicilor esteticieni și, câteodată, sala de fitness, toate sunt printre preferatele Danielei Crudu când vine vorba de imaginea ei. La estetician se retușează, iar la cosmetician își dă un plus de strălucire!

Îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată, cu decolteul la vedere și așezată pe scaun, în fața oglinzii, așa și-a petrecut Cruduța o după-amiază rece de decembrie. Angajatele salonului de înfrumusețare pe care fosta asistentă TV l-a vizitat au tratat-o ca pe o adevărată divă, iar tot ceea ce i-a poftit inima a și primit.

Cu ochii ațintiți în telefon, fără să-i dea doamnei respective prea multă atenție, Daniela Crudu a avut parte de un tratament ca la carte. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Daniela Crudu, filmată goală într-o cameră de hotel

Imagini fabuloase au ieșit la iveală cu Daniela Crudu, goală, într-o cameră de hotel, alături de un bărbat misterios.

Daniela Crudu sursa foto: Cancan
Daniela Crudu sursa foto: Cancan

Așezată pe un scaun, fosta asistentă TV îl privește pe bărbatul cu care, cel mai probabil, avusese o partidă pe  “cameră”, și-i povestește, foarte prinsă, ce s-a întâmplat în show-ul de pe Antenă.

Câte operații estetice are Daniela Crudu

Într-o emisiune TV, Daniela a recunoscut că este adepta intervențiilor estetice, însă nu exagerează, așa cum crede toată lumea.

Nu mi-am făcut așa multe operații, cum se scrie peste tot. Mai contează și, de exemplu, dacă îți schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obișnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii așa ascuțiți, dar eu nu am ochii ascuțiți, îi am rotunzi și am zis să merg pe forma mea.

Sprâncenele nu le mai fac așa arcuite, le fac normal, pe rotund și mai groase. «Domne, că și-a schimbat complet înfățișarea». Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este, să zic așa, se vede. Și că mi-am pus fațetele. Fațetele, nasul și acidul hialuronic în buze. Și alte operații la sâni, au toate fetele”, a explicat bruneta.

Publicat: 11 dec. 2021, 11:25 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă