Daniela Crudu are un iubit potent financiar. Acesta poarta ceasuri scumpe de 100.000 euro

Publicat: 17 Jul. 2019, 15:03 Vedete

Focoasa bruneta o duce mai bine ca oricand si are un nou iubit, potent financiar, care pare sa o rasfete mult.

Daniela Crudu are un iubit potent financiar. Bruneta nu mai este asistenta lui Capatos insa nu o duce rau deloc si este extrem de ocupata, promovand diverse branduri.

Recent si-a mai facut cateva modificari legate de aspecul fizic iar ultima operatie estetica a fost de subtiere a taliei iar arata are un trup invidiat de majoritatea femeilor.

Daniela Crudu are un iubit potent financiar

Daniela Crudu are un iubit potent financiar

In prezent se afla in vacanta in Brazilia, acolo unde si-a facut interventia estetica, insa nu este singura, si alaturi de un partener potent financiar, care s-a afisat cu un ceas scump cat o casa, de 100.000 de euro.

Cei doi se aflau pe plaja, motiv pentru care Cruduta a profitat si a publicat o poza extrem de provocatoare, in care isi afiseaza posteriorul bine lucrat.

Aceasta se tine de mana cu misteriosul iubit, insa ce a atras si mai mult atentia a fost ceasul extrem de scump purtat de barbat. De aceea multi s-au intrebat daca este cuplata cu un miliardar.

Daniela Crudu, in cel mai minuscul costum de baie! Bruneta a incins atmosfera pe social media

Bruneta a socat pe toata lumea atunci cand s-a afisat cu un costum de baie extrem de indraznet, care aproape a lasat zona intima la vedere.

Este foarte posibil sa fi lansat o noua moda iar in curand sa vedem o multime pe femei in acelasi model pe plajele din Romania. Cu siguranta barbatii vor aprecia acest costum de baie inedit.

Daniela a postat pe social media un clip video in care se unduia sexy in costumul de baie negru, extrem de decupat, care poate prezenta un real pericol prin expunerea zonelor intime.

Atunci cand vine vorba despre lenjeria intima si costumele de baie, Daniela Crudu este una din cele mai solicitate modele, fiindca are un trup de invidiat la care orice femeie viseaza.

Publicat: 17 Jul. 2019, 15:03 Vedete
Pe aceeași temă