SOC! Ce au cumparat oamenii de la un magazin: ‘Nu spala deloc!’ Politia a confiscat instant toate produsele

Publicat: 17 iul. 2019, 12:48 Autor: D. C. Ciao.ro
SOC! Ce au cumparat oamenii de la un magazin: 'Nu spala deloc!' Politia a confiscat instant toate produsele

Niste traficanti de droguri din Brazilia au reusit sa ramana fara marfa. Acestia au vandut substantele ilegale sub forma de detergent de rufe.

Traficantii s-au gandit sa care cocaina in loc de detergent de rufe. Acestia au ambalat drogurile in produsul pentru curatenia casei, dar soarta a facut ca pachetele lor sa ajunga in magazine. Drogurile au fost puse la raft si vandute ca detergent de rufe, cum stipula ambalajul.

Clientii magazinului din Sao Paulo nu stiau ce cumpara. Cant au ajuns acasa, unii dintre ei si-au dat seama ca ceva e in neregula. Asa au descoperit ca, de fapt, aveau cocaina in loc de detergent de rufe. Oamenii s-au dus imediat la politie si au povestit cele intamplate.

Cocaina in loc de detergent de rufe

Cocaina in loc de detergent de rufe
Cocaina in loc de detergent de rufe

Politia a dat buzna in magazinul cu pricina. In depozitul lui au gasit peste 80 de kg de cocaina. Unul din client chiar fusese la magazin sa se planga de calitatea slaba a detergentului de rufe. Acesta a vrut sa returneze cutia si sa isi ia banii inapoi.

Bebelus hranit cu cocaina de catre mama lui! Micutul a ajuns in ultimul hal pe mana medicilor 🙁

Imaginea cu captura de 80 de kg de cocaina a fost publicata pe Twitter, de catre politisti: „Curățăm străzile de infractori”.

Autoritatile considera ca magazinul era implicat direct in traficul de droguri. Acestia cred ca pachetele cu cocaina- detergent au ajuns din gresala la raft. Cand politia a ajuns la depozitul magazinului, mai multi „indivizi descărcau pachete din același produs”.

Creveti cu cocaina si ketamina! Unde a fost facuta descoperirea socanta si ce spun specialistii

Toti au fost arestati, pe loc, dupa ce au incercat sa fuga. Printre ei se numara 3 angajati ai magazinului, informeaza theguardian.com.

Pachete de cocaina pe litoralul romanesc. Zeci de pachete au ajuns pe plajele dintre Navodari si Mangalia

Publicat: 17 iul. 2019, 12:48 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă