Rugaciune de calatorie binecuvantata. E bine sa o rostesti daca ti-e frica de drum lung! VIDEO

Publicat: 17 Jul. 2019, 13:41 Life
Rugaciune de calatorie binecuvantata. E bine sa o rostesti daca ti-e frica de drum lung! VIDEO

Mergi in vacanta cu masina, dar iti este frica de distantele lungi pe care le vei petrece la volan? Atunci e bine sa te rogi inainte.

Rugaciune de calatorie binecuvantata e ce iti trebuie pentru a te apara de rele. Daca urmeaza sa mergi intr-o calatorie de 2-3 ore, cu masina, sau, de ce nu, pana in Grecia, Spania sau chiar Italia, aceasta rugaciune iti va veni la indemana.

Este indicat sa o rostesti inainte sa pleci la drum sau chiar in timp ce esti in masina. Va va ocroti de eventualele pericole din timpul calatoriei (pana, accident rutier, rau in masina etc).

Rugaciune de calatorie binecuvantata


„Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cela ce ești Calea, Adevărul și Viața, și ai călătorit împreună cu sluga Ta, Iosif, precum și cu cei doi ucenici care au mers la Emaus. Însuți Stăpâne, călătorește și cu mine, robul Tău, binecuvântând călătoria mea.

Trimite-mi mie înger păzitor, precum lui Tobie, să-mi fie povățuitor și să mă ferească nevătămat de toată întâmplarea cea rea, astfel cu pace, sănătate și cu bună sporire, să mă întorc întru ale mele și toată viața mea să preamăresc prea cinstit și de mare cuviință numele Tău, al Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin”, este rugaciunea de calatorie pe care doxologia.ro ti-o recomanda.

Publicat: 17 Jul. 2019, 13:41 Life
Pe aceeași temă