Daniela Crudu a incins spiritele in Italia. Cum s-a pozat bruneta in vacanta

Publicat: 30 Aug. 2019, 09:14 News 3

Bruneta se relaxeaza in frumoasele zone ale Italiei si pune italienii pe jar cu formele sale apetisante.

Daniela Crudu a incins spiritele in Italia. Vedeta si-a luat o mica pauza de relaxare si a mers in Italia, iar fanii au fost pusi la curent cu tot.

Astfel ca aceasta s-a pozat provocator, asa cum numai ea stie sa faca, si a postat pozele pe social media, aratandu-si formele voluptoase, in special sanii mariti de curand prin interventie estetica.

Daniela Crudu a incins spiritele in Italia

Daniela Crudu a incins spiritele in Italia

„Ce bine arăți!”, „Super girl”, „Superbă”, „O femeie VIP”, „Ești minunată. Mult succes în ceea ce faci și să nu te intereseze părera altora pentru că ești minunată oricum”, „O fată de nota 10. Ține-o tot așa, ești o minune de femeie”, „Sexy lady”, „Arăți trăznet”, au fost doar cateva dintre comentariile primite de Daniela Crudu.

Daniela Crudu a incins spiritele in Italia

Daniela Crudu are un iubit potent financiar. Acesta poarta ceasuri scumpe de 100.000 euro

Bruneta nu mai este asistenta lui Capatos insa nu o duce rau deloc si este extrem de ocupata, promovand diverse branduri.

Recent si-a mai facut cateva modificari legate de aspecul fizic iar ultima operatie estetica a fost de subtiere a taliei iar arata are un trup invidiat de majoritatea femeilor.

A fost in vacanta in Brazilia, acolo unde si-a facut interventia estetica, insa nu a fost singura, si alaturi de un partener potent financiar, care s-a afisat cu un ceas scump cat o casa, de 100.000 de euro.

Cei doi se aflau pe plaja, motiv pentru care Cruduta a profitat si a publicat o poza extrem de provocatoare, in care isi afiseaza posteriorul bine lucrat.

Aceasta se tine de mana cu misteriosul iubit, insa ce a atras si mai mult atentia a fost ceasul extrem de scump purtat de barbat. De aceea multi s-au intrebat daca este cuplata cu un miliardar.

Publicat: 30 Aug. 2019, 09:14 News 3
Pe aceeași temă