Dana Razboiu divorteaza de Bogdan Enoiu, dupa 11 ani de mariaj. De ce a luat aceasta decizie

Publicat: 27 Jan. 2019, 16:46 News 3

Fosta prezentatoare tv a decis sa puna capat mariajului sau de 11 ani, la nici o luna trecuta din anul 2019.

Dana Razboiu divorteaza de Bogdan Enoiu cu care are un copil. Fosta prezentatoare a stirilor de la TVR a stat si s-a gandit bine inainte sa ia aceasta decizie. Dana Razboiu, de 42 de ani, sustine ca e nefericita in mariajul ei de mai multe luni. Aceasta a incercat mereu sa salveze aparentele.

Desi pareau o familie fericita in ochii tuturor, Dana Razboiu divorteaza de Bogdan Enoiu. La inceputul anului, fosta prezentatoare a socat in momentul in care a anuntat public ca este dezamagita de sotul ei. I-a acordat timp de gandire, dar se pare ca relatia celor doi nu s-a reparat.

Dana Razboiu divorteaza de Bogdan Enoiu, dupa 11 ani de mariaj

Dana Razboiu ar fi facut toate demersurile pentru divort, informeaza click.ro. Anuntul a fost facut si pe contul ei oficial de Instagram. „Sunt o mama singura si sunt foarte fericita cu noua mea viata”, a postat vedeta, pe Insta Story.

„Pentru rolul de mamă dau 100% din sufletul meu şi îmi iese. Și pentru cel de soţie am dat 100% şi nu ştiu dacă am făcut bine. Dragii mei instaprieteni vă rog aveţi grijă cui oferiţi timpul vostru, anii voştri, energia şi sufletele voastre. Daţi-le copiilor voştri şi nu veţi regreta, dar în rest vă rog fiţi atenţi, fiţi înţelepţi şi ascultaţi-vă instinctul. Nici cei mai vicleni oameni nu vă pot păcăli instinctul dacă aveţi încredere în ce simţiţi. Aveţi încredere în voi şi în instinctul vostru. Unii oameni sunt foarte toxici, mai ales aceia care încearcă să vă cucerească cu orice preţ. Dar pentru că aici suntem pe Instagram o să rămân pozitivă, o să ţin pentru mine dezamăgirile şi o să va spun doar că, deşi vacanţa s-a terminat, noi trei ramânem nedespărţiţi şi puternici împreună”, a scris Dana Războiu pe contul său de Instagram, la inceputul anului.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 Jan. 2019, 16:46 News 3
Pe aceeași temă