VIDEO! Dan Balan (EX-OZONE) este noul Smiley in Ucraina! Este jurat la „Vocea” iar o concurenta super-talentata a cantat „Dragostea din Tei” si l-a facut sa se intoarca!

Publicat: 11 Feb. 2019, 13:26 Vedete

Dan Balan nu a reusit sa ramana relevant pe piata muzicala din Romania, dar se pare ca in Ucraina este echivalentul lui "Smiley".

Dan Balan (EX-OZONE) este noul Smiley in Ucraina! Este jurat la „Vocea”! Solistul trupei Ozone a disparut de pe piata muzicala din Romania dupa ce trupa s-a despartit si a ales sa se intoarca pe melagurile natale.

Artistul cu un succes fenomenal peste granite este acum jurat la „Vocea Ucrainei” si are un succes remarcabil in lumea showbizz-ului de acolo. In prezent artistul este un mega-star in Ucraina si este atat de cunoscut pentru piesele lui din trecut incat concurentii care participa la emisiunea de voci vin si canta piesele lui ca sa-l faca sa se intoarca cu scaunul.

Aflat la cel de-al nouălea sezon, show-ul „The Voice” Ucraina are parte anul acesta de efervescența și talentul antrenorului Dan Bălan, care a interpretat deja în cadrul emisiunii o varintă a celebrei melodii „Dragostea din tei” alături de o concurentă, ridicând sala în picioare. Katerina Begu (26 de ani), o basarabeancă stabilită în Odesa, i-a impresionat pe cei 4 jurați.

Continuarea articolului »

Publicat: 11 Feb. 2019, 13:26 Vedete
Pe aceeași temă