A aparut prima reactie a Andrei dupa ce s-a aflat ca n-o sa mai fie jurat la Vocea Romaniei

Publicat: 24 iun. 2019, 17:43 Autor: Simona Vedete
A aparut prima reactie a Andrei dupa ce s-a aflat ca n-o sa mai fie jurat la Vocea Romaniei

Dupa multe sezoane in care Andra a fost in juriu la Vocea Romaniei, Pro TV-ul face schimbari majore.

A aparut prima reactie a Andrei. In locul ei va veni nimeni altul decat Horia Brenciu. Andra a motivat plecarea, spunand ca avea un program mult prea solicitant si multe proiecte in derulare.

A aparut prima reactie a Andrei

„După un an în care am încercat să fac parte și din juriul de la Românii au talent, și din grupul de antrenori de la Vocea României, să am și două turnee simultan (Tradițional – care apropo pe 1 decembrie o sa fie la Cluj, de obicei era live-ul de la Voce| și Live & Crunchy), plus videoclipuri și colaborări muzicale, am ajuns într-un punct în care mi-am dat seama că trebuie să spun stop.

Vocea României este una dintre emisiunile preferate, o urmăresc încă de la primul sezon, dar a trebuit sa renunț la fotoliul meu roșu, știind că este cea mai bună decizie acum! De Românii au talent sunt mult mai atașată după 9 sezoane încheiate.

Așa că o să rămân în continuare telespectatoare fidelă Vocii României și le urez succes prietenilor și colegilor mei care sunt acolo” a fost mesajul Andrei dupa inlocuirea socanta de la Vocea Romania, potrivit Libertatea.

Horia Brenciu revine la Vocea României

Horia, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă formează echipa de antrenori a celei mai tari competiții a vocilor. Filmarie vor incepe in aceasta vara iar noul sezon din Vocea Romaniei va fi difuzat de Pro TV din aceasta toamna.

”Revenirea la Vocea României este neașteptată, binevenită și, recunosc, emoționantă. În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu.”, a declarat Horia Brenciu.

Publicat: 24 iun. 2019, 17:43 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă