Dan Badea și familia, prinși la mijloc în războiul izbucnit în Israel. Au trăit clipe de coșmar: „Se auzeau sirenele antirachetă”

Publicat: 08 oct. 2023, 16:09 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Dan Badea și familia au fost prinși la mijloc în războiul izbucnit în Israel. Au trăit clipe de coșmar în timp ce auzeau sirenele antirachetă.

Printre românii prinși în războiul din Israel se află și Dan Badea cu familia lui. Comediantul a fost trezit de sirenele antirachetă.
Sâmbătă, 7 octombrie, mai multe rachete au lovit sudul și centrul Israelului. Atacurile au fost revendicate de teroriștii palestinieni.

Dan Badea și familia, prinși la mijloc în războiul izbucnit în Israel

Dan Badea a mers alături de soția sa, Mădălina și fiul lor într-o vacanță pentru a se bucura de ceea ce poate oferi țara plină de istorie. Deși erau pregătiți să se bucure de câteva zile de liniște, planurile au fost anulate. Alarmele antirachetă erau pornite, iar toți au fost nevoiți să meargă la adăpost, pentru siguranța lor.

”Aseară în Tel Aviv era liniște. De dimineață m-a trezit Dănuț și mi-a zis că trebuie să mergem în buncărul hotelului, se auzeau sirenele antirachetă! Concertul Bruno Mars, pentru care venisem și era programat în seara asta, s-a anulat, în 20 de minute s-a declarat stare de război în Israel”, a scris Mădălina Badea, soția comediantului, pe rețelele sociale.

Dan Badea și soția lui au încercat din răsputeri să plece din Israel

Situația este din ce în ce mai gravă în Israel, așa că, după ce au văzut cât de periculos este să rămână în țară, Dan Badea și soția lui s-au îndreptat către aeroport, acolo unde au căutat orice variantă pentru a pleca, nu conta în ce loc, însă își doreau să plece cât mai repede din calea războiului.

Mădălina Badea a povestit imaginile dureroase pe care le-a văzut în aeroport. Acolo unde o mulțime de oameni se străduiau să plece din țară, în timp ce unele dintre zboruri erau anulate, iar altele erau ocupate în totalitate de numărul mare de oameni ce încercau să fugă din mijlocul bombardamentelor.

„Majoritatea zborurilor în toate direcțiile s-au anulat, toate panourile de informare erau roșii. Oamenii disperați să plece oriunde, oameni care și-au abandonat bagajele! Am luat-o din ghișeu în ghișeu și am reușit să găsim bilete spre Dubai după foarte multe refuzuri, avioanele erau pline (cele care au mai rămas).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dan Badea (@danbadea1)

„Se auzeau sirenele antirachetă”

Acum suntem în avion după mai multe amânări ale zborului! Doamne ajută! Sa fugi de război este ceva ce nu dorim nimănui niciodată!”, a mai transmis soția lui Dan Badea în mediul online.

În cele din urmă, Dan și Mădălina Badea au ajuns în Dubai, singura destinație către care au mai găsit un zbor. Comediantul și soția lui au fost printre norocoșii care au reușit să fugă din calea războiului. Însă Mădălina a mărturisit pe Instagram că în urma lor, în aeroportul din Tel Aviv, au rămas o mulțime de oameni care, din păcate, nu au avut șansa să plece.

„Noi am ajuns cu bine în Dubai dar în spate au rămas oameni prinși în război. Tel Aviv a fost din nou atacat cu rachete și spațiul aerian s-a închis la nici o oră după ce noi am decolat. Să ne rugam pentru ei!”, a scris Mădălina Badea.

Publicat: 08 oct. 2023, 16:09 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×