Dan Badea e tata! Sotia lui a nascut un baiat frumos foc: ‘M-am simtit binecuvantat!’

Publicat: 14 Mar. 2019, 14:11 News 3

Actorul de stand-up comedy si co-prezentator la iUmor alaturi de Serban Copot, al carui tata a murit zilele acestea, a devenit tata duminica!

Dan Badea e tata de duminica trecuta, 10 martie 2019. Sotia lui, Madalina, a adus pe lume primul copil al cuplului. Este vorba de un baietel frumos foc si sanatos. Artistul este in culmea fericirii si abia asteapta sa ajunga zilnic acasa.

Dan Badea e un tata mandru de fiul lui. Acesta, impreuna cu sotia lui, au decis sa il boteze pe baietel cu numele Arias Badea. Cei doi proaspat parinti se bucura de noua meserie care este si grea, dar si frumoasa!

Dan Badea e tata! Are un fiu pe nume Arias Badea

”De duminica trecută sunt tăticul lui Arias Dan. De o săptămână suntem acasă, suntem bine, Mădălina se simte extraordinar. E o perioadă minunată și încă ne adaptăm împreună. M-am simțit binecuvântat și, în sfârșit, împlinit, e o minune pe care nu o pot descrie in cuvinte!

Istoria numelui e cam așa – ne-am dorit un nume special, dar nu complicat. Multe luni nu am găsit nimic care să ne placă, iar într-o zi i-a venit Mădălinei ideea. L-am căutat pe net și am văzut că este un nume folosit mai mult în Hawaii și înseamnă ‘prezență nobilă’”, a spus emoționat proaspătul tătic.

”Deocamdată doarme mai bine decât ne așteptam, din ce ne povesteau alți părinți ne temeam că nu o să mai dormim deloc. Ne ajută și părinții, mama lui Dan e alături de noi”, a povestit Mădălina, citata de click.ro.

Numele real al lui Dan Badea

  • ”În buletin, eu sunt Badea Robert Cristian, dar în familie am devenit Dănuț, pentru că așa mi s-a spus la botez. Când eram mic, am avut față de Dănuț, bunică-miu așa mi-a zis și așa am și rămas…
  • Când te uiți la o mogâldeață nu poți să îi zici ‘Robert’. Dar în buletin nu cred că a mai încăput și Dănuț, pe vremea aia nu prea se puneau două nume, acum pui câte vrei, și șapte!”, a spus Dan Badea, prezentatorul iUmor.
Publicat: 14 Mar. 2019, 14:11 News 3
Pe aceeași temă