Cum o răsfață Bianca Drăgușanu pe micuța Sofia, în Dubai! Fetița este extem de frumoasă și își imită mama în poze

Publicat: 09 mai 2022, 13:44 Autor: Dora Bazavan Vedete

Bianca Drăgușanu se mândrește cu fetița ei și a lui Victor Slav, Sofia. Micuța în vârstă de 6 ani este răsfățată cum nu se poate mai bine de mămica ei, pe urmele căreia se pare că vine tare din urmă!

Imediat după ce și-a cumpărat un apartament în Dubai, făcând o investiție de viitor și de milioane, Bianca Drăgușanu a plecat în vacanță în Emirate, alături de micuța Sofia, dar și însoțită de mama ei care o ajută îndeaproape cu copilul!

Sofia este extrem de frumoasă la 6 ani și a început să pozeze ca mama ei. Cochetă și cu părul lung, fetița a  fost mega încântată de vacanța în care a dus-o celebra ei mămică. A schimbat și ea, la rândul ei, mai multe costume de baie, s-a bucurat de soare, plajă, și a înotat cu delfinii la celebrul Atlantis The Palm. Fiind mereu vesele și cu zâmbetul pe buze. Sofia este un copil fericit, are tot ce își dorește și o mamă celebră care o îmbracă ca în revistele de modă pentru copii. De altfel, Sofia Natalia nu este la prima ei vacanță în Dubai. Bianca Drăgușanu obișnuiește să se asorteze vestimentar mereu cu Sofia.

Vedeta este adepta luxului și a vacanțelor extravagante. Vedeta a ajuns în Dubai după ce a fost în Grecia.

Și Victor Slav, tatăl Sofiei Natalia, își iubește fiica și își dorește și el să petreacă timp cu ea. Așa că fetița este norocoasă pentru că ambii săi părinți se implică în creșterea ei.

Imediat după ce a născut, Bianca Drăgușanu era „ca nouă”

Bianca Drăgușanu a arătat ca pe podium la câteva luni de la naștere iar acest lucru a dat curs speculațiilor.

În 2016, când a născut-o pe Sofia, au fost multe voci care au susținut că Bianca Drăgușanu ar fi plătit de fapt o mamă surogat. Și asta pentru că nimeni nu i-a văzut burtica de gravidă. Ea a pus capăt zvonurilor după ce în emisiunea lui Dan Capatos și-a arătat cicatricea care i-a rămas în urma operației de cezariană.
Ulterior, ea a recunoscut că și-a făcut tratament corporale la scurt timp după naștere.

În momentul în care Sofia a venit pe lume a fost o nebunie națională! Toată lumea zicea că am avut o sarcină fake și că am avut  o mamă surogat. Am avut ambiție după sarcină să mă refac foarte rapid și să nu am timp de depresie (…) Mi-am făcut drenaj limfatic la o săptămână după naștere. Toată lumea se aștepta să stau în casă, să îmi fie rău ș să mă îndop!”, a mărturisit Bianca.

 

Publicat: 09 mai 2022, 13:44 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă