EXCLUSIV | Bianca Drăgușanu, impresionată de Maria Cârneci la noua emisiune de la Kanal D2: „Mi-a zis despre nora ei că…”

Publicat: 02 apr. 2023, 10:20 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Pe Bianca Drăgușanu, fanii și telespectatorii o vor putea urmări la Kanal D 2, începând din 2 aprilie!

Bianca Drăgușanu are emisiune la Kanal D 2, noul post TV din portofoliul Dogan Media Internațional, care se lansează astăzi, 2 aprilie! Vedeta ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, ce invitați de seamă are în platou la “Detectorului de minciuni”. Dar și cât de mult se bucură apare din nou pe micul ecran.

Bianca Drăgușanu, prezentatoare emisiunii “Detectorului de minciuni”, de la Kanal D 2, post tv care se lansează astăzi

Care sunt noutățile în viața ta profesională?

Draga mea, noutatea noutăților este că poți vedea pe TV chiar din 2 aprilie la Kanal D 2, și sunt foarte fericită, că ne întâlnim și pe TV. Mama nu prea le are cu online-ul. Sofia da. Dar mama nu prea știe să se uite la emisiunea mea pe online și atunci, abia aștept și eu și ea să ne vedem la televizor.

Avem parte de ceva surprize?

Da, avem invitați pe măsură. Maria Cârneci a fost, care m-a impresionat cu rețetele ei de gătit și cu relația pe care o are cu nora ei. A fost actorul Vasile Calofir, care la fel, am înregistrat emisiunea și a fost un râs cât a stat la noi. Am râs încontinuu și eu și toată echipa din backstage. Fiecare emisiune este de fapt o poveste de viață de la care cu toții avem câte ceva de învățat.

Norocoasa numărul 1 sunt eu, pentru că interacționez în mod direct cu ei. Și mă bucur că am avut această onoare, să spun așa, să fac parte din nou din echipa Kanal D.

Bianca Drăgușanu, vedeta Kanal D 2: „Nu m-ar mira ca Sofia, în următorii 2 ani, să știe mai multe lucruri decât mine pe online”

Spuneai că Sofia se pricepe la online…Ce știe să facă?

Da, Sofia știe multe lucruri. Nu m-ar mira ca în următorii 2 ani să știe mai multe lucruri decât mine pe online. Pentru că este foarte activă pe TikTok, nu are Instagram, nu are TikTok dar știe să intre. Si când o să fie momentul o să îi fac, cu control absolut, bineînțeles. Știe jocuri, construiește, machiază, spală păpușile pe păr. Adică toate chestiile astea le face prin jocurile pe care și le descarcă singură, are fermă, are ponei, are orășel de ponei.

Telefonul îl primește doar în weekend câte două ore pe zi, pentru că nu vreau să își piardă copilăria online. Îmi aduc aminte câte lucruri făceam noi când eram mici și ar fi chiar păcat să nu se bucure de o v-ați ascunselea, de cățel, de primăvară.

Bianca Drăgușanu, despre fiica ei: „Sunt super eroul ei care nu are voie să plângă niciodată în fața ei”

Dacă tu ai fi jurnalist și eu aș fi Bianca Drăgușanu, ce întrebare mi-ai adresa?

Buna, Bianca! Cum mai stai cu dragostea? Ce noutăți ai putea să ne spui? Ce nu ai făcut până acum aș vrea să știu și ce ți-ai dori să faci?

Spune-mi un lucru pe care nu îl știu fanii despre tine…

Deși eu nu îmi expun copilul atât de mult cum o fac alte persoane publice care defilează cu copiii lor ca și când ar fi un scut, eu îmi iubesc copilul foarte mult și sunt o mamă foarte devotată. Dar vezi tu, dacă nu îl expui, oamenii cred că nu îl ai de multe ori, sau uită. Probabil că nu știu că sunt o mamă devotată care se implică în creșterea copilului singură, alături de bunica, care este foarte afectată mai ales de ce ar putea să audă copilul meu, referitor la neadevăruri spuse despre mine.

Sunt super eroul ei care nu are voie să plângă niciodată în fața ei. Am avut de multe ori tentativa de a plânge fiind afectată de anumite circumstanțe. Si întotdeauna a venit la mine și m-a mângâiat pe față și mi-a luat fața în cele două mânuțe ale ei și mi-a spus: ”Mami, nu plânge niciodată Bianca Drăgușanu. Pentru că tu ești super eroină și super eroii nu plâng niciodată! Nici atunci când au probleme”.

Bianca Drăgușanu, prezentatoarea Kanal D 2: „Sunt pregătită să răspund la toate întrebările pe care le are fiica mea despre mine”

Te-ai gândit dacă va veni într-o zi la tine și te va întreba ceva, un neadevăr? Cum vei reacționa? Ce îi vei spune?

Bineînțeles că o să îi spun adevărul. Sunt pregătită să răspund la toate întrebările pe care le are fiica mea despre mine și cred că ea este pregătită să audă adevărul, așa cum este el.

Relația pe care o are cu tatăl ei este ok?

Este o relație foarte frumoasă, tatăl ei vine să o vadă, când poate el, sunt foarte buni prieteni și se distrează foarte bine împreună. Ultima dată s-au văzut acum vreo două zile, când tatăl ei  însoțit-o într-o excursie în Săptămâna Altfel. A fost cu ea la o fermă și acolo s-au distrat nevoie mare.

Publicat: 02 apr. 2023, 10:20 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă