Bianca Drăgușanu și Victor Slav, din nou împreună de dragul fiicei lor: „Am mari emoții”

Publicat: 05 sept. 2022, 13:00 Autor: Camelia Vedete

Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt din nou împreună de dragul fiicei celor. Cei doi au însoțit-o pe micuța Sofia în prima zi de școală.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au mers împreună la școală, în prima zi în care micuța Sofia este elevă. Cei doi reușesc să aibă o relație de prietenie de dragul fetiței lor. Astfel că aceasta a avut alături ambii părinți, la începerea noului an școlar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victor Slav (@slavvictor)

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, din nou împreună în prima zi de școală a fiicei lor

Bianca Drăgușanu le-a dezvăluit urmăritorilor ei de pe Instagram că este o zi în care emoțiile o copleșesc. Fetița ei micuță este de azi elevă în clasa I.

„Eu astăzi am mari emoții, de nu-mi găsesc cuvintele. Sofia merge la școală. De azi este școlar!”, le-a spus Bianca Drăgușanu urmăritorilor ei cu mare emoție în glas.

Victor Slav a venit și el cu mare drag să fie alături de fiica lui. Fetița a mers cu ghiozdănelul în spate, ținându-i de mână pe ambii părinți.

Victor Slav, un tată mândru

Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt din nou împreună de dragul fiicei celor. Sofia s-a pregătit pentru școală exersându-și un nou talent. Victor Slav a publicat pe Instagram o fotografie în care apar trei dintre desenele fetiței, alături de textul: „SNS Talent rar”.

Din fericire, Victor și Bianca au reușit să găsească o cale de mijloc. Cei doi petrec suficient de mult timp cu fiica lor, chiar dacă nu mai sunt împreună ca și cuplu. Deseori, prezentatorul TV arată momentele frumoase pe care le petrece cu fetița lui. La fel face și Bianca, de fiecare dată când are ocazia.

Publicat: 05 sept. 2022, 13:00 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×