Bianca Drăgușanu i-a vopsit părul fiicei la doar 6 ani! Cum arată acum Sofia: „Blondă”

Publicat: 21 nov. 2022, 13:47 Autor: Camelia Vedete

Bianca Drăgușanu i-a vopsit părul fiicei la doar 6 ani! Bianca Drăgușanu își va pune de data aceasta toate mamele în cap! Vedeta a mers cu micuța Sofia la salon și i-a vopsit părul, deși are doar 6 ani.

Bianca Drăgușanu frecventează tot timpul saloanele de înfrumusețare, iar de această dată, diva nu a mai mers singură, ci alături de fiica ei, Sofia. Cea mică îi calcă deja pe urme mamei sale și și-a dorit să aibă parte de o schimbare de look și și-a îndeplinit dorința.

Bianca Drăgușanu i-a vopsit părul fiicei la doar 6 ani!

Bianca Drăgușanu își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei. Iar de această dată frumoasa blondină a postat o serie de imagini în mediul online cu fiica ei. Asta în timp ce își exprimă dorințele pe ”scaunul de înfrumusețare”.

Deși, Sofia își dorea să se vopsească blondă în totalitate, mama ei nu a fost de acord. Așa că Bianca Drăgușanu a decis să i se facă doar două șuvite blonde și să fie puțin tunsă la vârfuri.

„Copilul meu este foarte explicit. El știe exact ce vrea, ceea ce este foarte important. Ar trebui să ascultați discuția dintre fiică-mea și Costel. E foarte înțeleaptă și, oricum, n-a scăpat de ea până nu își face două șuvițe care nu se văd foarte tare. Dacă ea a visat aseară că vrea șuvițe, facem șuvițe.”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu a sărit la bătaie în trafic!

Este cu siguranță o perioadă stresantă pentru Bianca Drăgușanu, care tocmai s-a despărțit de iubit, după ce l-a prins în compania altor domnișoare, iar despre ea se zvonește că ar fi însărcinată. Cu toate astea pe cap, este foarte ușor de scos din sărite, iar ”victimă” i-a picat un șofer care i-a adresat câteva replici nepotrivite!

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Sectorul 1, în timp ce Bianca Drăgușanu, la fel ca mulți alți șoferi, încearcau să dribleze aglomerația. Având toate ”considerentele” să atragă atenția, vedeta a fost luată în vizor de un alt participant la trafic. Care i-a adresat câteva replici ofensatoare. Blonda l-a ignorat inițial, însă când a văzut că individul este pornit pe ea a început să-i ofere replici pe măsură.

Situația părea să degenereze, așa că Bianca a făcut uz de o armă albă, cu care și-a intimidat adeversarul! Mai exact, a fluturat o bâtă de baseball pe geamul mașinii, sperând că scandalagiul o va lăsa în pace.

Într-un final disputa s-a terminat, iar vedeta și-a văzut de drum, însă vizibil indispusă de incident. Mai multe detalii și imagini găsiți pe CANCAN.RO.

Publicat: 21 nov. 2022, 13:47 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă