EXCLUSIV | Bianca Drăgușanu, o mămică devotată. Ce reguli îi impune micuței Sofia + Ce relație are cu Victor Slav, în prezent

Publicat: 02 apr. 2023, 11:27 Autor: Camelia Vedete

Bianca Drăgușanu a vorbit într-un interviu exclusiv pentru Ciao.ro despre micuța Sofia. Iată ce reguli îi impune și cât de implicat este și Victor Slav în rolul de tată. 

Spune-mi un lucru pe care nu îl știu fanii despre tine…

Deși eu nu îmi expun copilul atât de mult cum o fac alte persoane publice care defilează cu copiii lor ca și când ar fi un scut, eu îmi iubesc copilul foarte mult și sunt o mamă foarte devotată. Dar vezi tu, dacă nu îl expui, oamenii cred că nu îl ai de multe ori, sau uită. Probabil că nu știu că sunt o mamă devotată care se implică în creșterea copilului singură, alături de bunica, care este foarte afectată mai ales de ce ar putea să audă copilul meu, referitor la neadevăruri spuse despre mine.

Sunt super eroul ei care nu are voie să plângă niciodată în fața ei. Am avut de multe ori tentativa de a plânge fiind afectată de anumite circumstanțe. Si întotdeauna a venit la mine și m-a mângâiat pe față și mi-a luat fața în cele două mânuțe ale ei și mi-a spus: ”Mami, nu plânge niciodată Bianca Drăgușanu. Pentru că tu ești super eroină și super eroii nu plâng niciodată! Nici atunci când au probleme”.

Bianca Drăgușanu, prezentatoarea Kanal D2: „Sunt pregătită să răspund la toate întrebările pe care le are fiica mea despre mine”

Te-ai gândit dacă va veni într-o zi la tine și te va întreba ceva, un neadevăr? Cum vei reacționa? Ce îi vei spune?

Bineînțeles că o să îi spun adevărul. Sunt pregătită să răspund la toate întrebările pe care le are fiica mea despre mine și cred că ea este pregătită să audă adevărul, așa cum este el.

Relația pe care o are cu tatăl ei este ok?

Este o relație foarte frumoasă, tatăl ei vine să o vadă, când poate el, sunt foarte buni prieteni și se distrează foarte bine împreună. Ultima dată s-au văzut acum vreo două zile, când tatăl ei  însoțit-o într-o excursie în Săptămâna Altfel. A fost cu ea la o fermă și acolo s-au distrat nevoie mare.

Bianca Drăgușanu, impresionată de Maria Cârneci la noua emisiune de la Kanal D2: „Mi-a zis despre nora ei că…”

Pe Bianca Drăgușanu, fanii și telespectatorii o vor putea urmări la Kanal D2, începând din 2 aprilie!

Bianca Drăgușanu are emisiune la Kanal D2, noul post TV din portofoliul Dogan Media Internațional, care s-a lansat pe 2 aprilie! Vedeta a dezvăluitîntr-un interviu exclusiv, pentru Ciao.ro. ce invitați de seamă are în platou la “Detectorului de minciuni”. Dar și cât de mult se bucură  apare din nou pe micul ecran.

Bianca Drăgușanu, prezentatoare emisiunii “Detectorului de minciuni”, de la Kanal D2, post tv care se lansează astăzi

Care sunt noutățile în viața ta profesională?

Draga mea, noutatea noutăților este că poți vedea pe TV chiar din 2 aprilie la Kanal D2, și sunt foarte fericită, că ne întâlnim și pe TV. Mama nu prea le are cu online-ul. Sofia da. Dar mama nu prea știe să se uite la emisiunea mea pe online și atunci, abia aștept și eu și ea să ne vedem la televizor.

Avem parte de ceva surprize?

Da, avem invitați pe măsură. Maria Cârneci a fost, care m-a impresionat cu rețetele ei de gătit și cu relația pe care o are cu nora ei. A fost actorul Vasile Calofir, care la fel, am înregistrat emisiunea și a fost un râs cât a stat la noi. Am râs încontinuu și eu și toată echipa din backstage. Fiecare emisiune este de fapt o poveste de viață de la care cu toții avem câte ceva de învățat.

Norocoasa numărul 1 sunt eu, Bianca Drăgușanu, pentru că interacționez în mod direct cu ei. Și mă bucur că am avut această onoare, să spun așa, să fac parte din nou din echipa Kanal D.

Publicat: 02 apr. 2023, 11:27 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă