Cum comentează Andrei Neagu revenirea lui Delea, Zanni, Elena și Oana în Survivor România? ”Sunt super entuziasmat… nu știm nimic”

Publicat: 22 mart. 2023, 22:00 Autor: Camelia Vedete
Cum comentează Andrei Neagu revenirea lui Delea, Zanni, Elena și Oana în Survivor România? ”Sunt super entuziasmat... nu știm nimic”

Andrei Neagu comentarii. Săptămâna de Survivor a ajuns astăzi la final și se pare că a fost, așa cum Daniel Pavel a tot spus, una dintre cele mai puternice din acest sezon. Faimoșii au continuat să adune victorii, Războinicii s-au luptat cu dorința de a-l lăsa pe Alin Chirilă în echipa adversă și patru foști concurenți vor intra curând înapoi în show.

Andrei Neagu, fostul Războinic, a continuat seria de discuții în exclusivitate pentru CIAO și a comentat astăzi despre seria bună a echipei roșii: ”Nu știu dacă Faimoșii și-au revenit sau nu, dar își doreau să aducă puncte. Nu e vorba că Războinicii nu fac față sau că nu rezistă fără Alin, deoarece întreaga echipă face totul posibil. Nu putem ști dacă nu cumva prezența lui Alin în tribul Faimoșilor a contat, el oferindu-le anumite sfaturi. Alin este vocal, îi place să vorbească, să se pună pe un piedestal, iar Faimoșii au folosit asta în favoarea lor. Și ceilalți au făcut asta, când Remus era acolo”.

Cum comentează Andrei Neagu revenirea lui Delea, Zanni, Elena și Oana în Survivor România?

Tot Neagu a simțit nevoia să adauge câteva cuvinte și despre foștii lui colegi care par a se afla într-un constant conflict zilele acestea: ”Moromete, deși nu este bine văzută acasă sau în trib, ea zice lucrurilor pe față. E fix de genul de persoană care deranjează prin felul de a fi. Mi se pare interesant că a așteptat să treacă o perioadă de timp pentru a spune tot ce simte, până a fost întreruptă de către Alin. Robert, un om chiar sincer, care oferă iubire celorlalți, mi se pare total dezamăgit. Neavând alți oameni cu care să comunice din afară, războinicii vor trece peste sentimentele actuale și va reveni starea de bine”.

Mai departe de toate acestea, Andrei a urmărit și începutul emisiunii de astăzi: ”Jocul de Comunicare începe foarte interesant prin faptul că ei pot alege dacă vor să facă finalul de 1 sau 2 puncte. Chiar e o bătălie interesantă. Mi se pare foarte bine că au câștigat Faimoșii, era și cazul. Cred că pe Remus l-a avantajat foarte tare faptul că face meditații”.

”Sunt super entuziasmat… nu știm nimic”

Seara a continuat cu un joc extrem de neașteptat: Daniel Pavel i-a anunțat pe concurenți că le va citi o serie de comentarii din social media, iar ei vor trebui să ghicească despre cine este vorba. Despre acest joc, Andrei Neagu spune: ”Premiul de la Quizz Game este unul pitoresc având în vedere că mesajele vin de la cineva din lumea pitorească J! Să afli părerea celor de acasă e un fel de premiu la o recompensă de Comunicare. Cred că dacă s-ar fi analizat bine, ar fi putut înțelege acest joc cum trebuie. Se vede că Faimoșii au o energie mult mai bună, Războinicii și-au pus măștile de teatru J! Per total, îmi place starea de bine, aveau nevoie de acest gen de relaxare și distracție”.

Evident, Neagu a vrut să adauge ceva și despre faptul că în această seară, Zanni, Alex Delea, Oana Ciocan și Elena Chiriac vor intra înapoi în competiție: ”Sunt super entuziasmat de venirea celor patru concurenți. Mă bucur că ajung acolo, că vor continua ceea ce înseamnă Survivor. Concurenții vor fi șocați, sunt sigur. Având în vedere că nu știm nimic despre venirea lor, implicarea în show și tot ce va urma, sunt convins că va urma ceva special!

Publicat: 22 mart. 2023, 22:00 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă