Cum arată mama Oanei Roman, după ce a fost externată. A stat două săptămâni în spital

Publicat: 02 Feb. 2021, 15:04 Vedete

Mama Oanei Roman, Mioara Roman, a fost externată, după ce a stat timp de două săptămâni internată în spital.

Oana Roman a postat pe rețelele de socializare un video în care o arată pe mama ei, după ce s-a externat din spital. Mioara Roman pare transformată, dar acum se simte bine și poate merge acasă alături de cei dragi. Alături de Oana Roman a fost și Catinca Roman, sora ei. Mama celor două a suferit o intervenție, și anume înlăturarea colecistului, după ce multe zile la rând a acuzat stări de rău.

„Gata, dragilor, am plecat să o iau pe mama acasă și sunt foarte bucuroasă, pe lângă faptul că mă duc să o iau acasă, că astăzi e mai cald și nu e gerul ăla îngrozitor care ne-a înnebunit. Sunt 8 grade, e soare, e frumos, mă duc să o iau pe mama și apoi toată ziua o să am filmări pentru emisiunea „Mămici de Pitici, cu Lipici” de la Antena Stars. Filmăm de zor lucruri interesante și o să vă arăt și vouă (…) Gata, am luat-o pe mama și pentru că m-ați tot întrebat, uite-o și pe sora mea. Este cu noi. Și mama este în spate și suntem bine și mergem acasă”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana și Catinca Roman au luat-o pe mama lor de la spital // Captură social media

Oana Roman mărturisea că mama ei are probleme de sănătate

”Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă”, mărturisea Oana Roman pe Instagram în urmă cu câteva zile.

Mioara Roman, de urgență la spital în luna decembrie

La mijlocul lunii decembrie, Mioara Roman s-a simțit foarte rău, iar Oana a chemat de urgență o ambulanță. „Mama s-a simțit foarte rău, a trebuit să chem salvarea. Am chemat o salvare privată, pentru că altfel probabil aș fi așteptat 2-3 zile. Au venit în 45 de minute. I-au făcut un control și au hotărât să o ia la spital pentru mai multe investigații. Numai că la spital, din cauza situației cu Covid-ul, eu nu am putut să intru și mi-au spus că mă vor suna, să mă țină la curent cu starea ei.

Deci prea multe vești nu am.  Norocul meu e că a venit salvarea destul de repede, eram foarte speriată de faptul că o să vină foarte greu. Avantajul că având un abonament la spital privat, lucrurile s-au mișcat puțin mai repede. Vă mulțumesc mult pentru toate gândurile. Doamne ajută!”, a mai declarat Oana Roman.

Sursă foto: CANCAN, capturi video, arhivă CIAO

Publicat: 02 Feb. 2021, 15:04 Vedete
Pe aceeași temă