Ce spune Catinca Roman despre stare de sănătate a mamei sale și a Oanei Roman: ”Este o boală degenerativă, nu există tratament”

Publicat: 10 iun. 2021, 12:03 Autor: Andreea Voicu Vedete

Mioara Roman este o femeie norocoasă, căci are lângă ea două fiice care o iubesc necondiționat! În prezent, aceasta se simte mai bine, chiar dacă are probleme de sănătate. Ce a declarat una dintre fiicele sale, Catinca Roman.

Potrivit declarațiilor Catincăi Roman, mama ei și a Oanei, Mioara Roman, se simte bine, chiar dacă are aceleași probleme de sănătate. De asemenea, internarea în centrul special i-a făcut bine acesteia.

”Mama este, acum, foarte bine. Are aceleași probleme de ceva vreme, dar acum este mai bine. Suferă de Parkinson, este o boală degenerativă, nu există tratament. Dar faptul că am internat-o la acel centru a avut efecte bune asupra ei, tratamentul pe care îl urmează ține sub control evoluția bolii. Mama s-a internat pentru fizioterapie și pentru kinetoterapie. Se văd îmbunătățiri, are o mobilitate mai bună acum”, a spus pentru Fanatik, Catinca Roman.

Mioara Roman este nevoită să ia multe medicamente din cauza problemelor de sănătate

Oana Roman obişnuieşte să îşi ţină fanii la curent cu activităţile pe care le desfăşoară aprope zilnic. În urmă cu câteva săptămâni, vedeta le-a povestit acestora pe pagina sa de Instagram cum are grijă ca mamei sale să nu îi lipsească nimic.

Din nefericire, Mioara Roman este nevoită să ia multe medicamente pentru ca starea sa de sănătate să nu se agraveze. În momentul în care Oana a mers la farmacie să îi cumpere reţeta mamei sale a avut parte de un şoc pentru că s-a întors acasă cu o pungă uriaşă de pastile.

„Am avut o zi plină! Am filmat ore întregi pentru emisiune, am fost la medicul de familie să îi iau reţeta mamei. Am avut programare. Voiam să vă arăt ceva. O pungă plină de medicamente. Astea îi ajung două luni. Cred că sunt 20 de cutii de medicamente. Asta este… “,a povestit Oana Roman pe pagina personală de Instagram.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video

Publicat: 10 iun. 2021, 12:03 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă