Mioara Roman, din nou pe mâinile medicilor! Care este starea sa de sănătate

Publicat: 08 Jun. 2021, 09:54 Vedete

Mioara Roman a fost internată din nou în centrul de recuperare din cauza problemelor de sănptate. Fiica sa, Oana Roman a făcut primele declaraţii despre situaţia în care se află mama sa.

Oana Roman a anunţat prin intermediul reţelelor de socializare faptul că mama sa nu se simte bine. Din acest motiv a luat hotărârea de a o interna din nou pentru a avea parte de toate îngrijirile necesare.

Este cunoscut faptul că Mioara Roman a mai fost internată în acelaşi loc câteva luni, iar rezultatele au fost foarte bune, din acest motiv Oana Roman are încredere deplină în medicii care au grija de cea care i-a dat viaţă.

„Astăzi am venit cu mama, va mai sta o perioadă la tratament, sunt și eu și soră-mea și între timp, aici au mai deschis și anumite proceduri noi, și mama va mai sta aici câteva săptămâni pentru a face tratamente care să o ajute pentru problemele pe care le are. Și după cum vedeți, locul ăsta este absolut extraordinar pentru persoanele care au nevoie de îngrijiri, de fizioterapie, de chinetoterapie, de proceduri de recuperare, e spectacol.

Ia uitați ce frumos e”a spus Oana Roman, la InstaStory.

Mioara Roman nevoită să ia multe medicamente din cauza problemelor de sănătate

Oana Roman obişnuieşte să îşi ţină fanii la curent cu activităţile pe care le desfăşoară aprope zilnic. În urmă cu câteva săptămâni, vedeta le-a povestit acestora pe pagina sa de Instagram cum are grijă ca mamei sale să nu îi lipsească nimic.

Din nefericire, Mioara Roman este nevoită să ia multe medicamente pentru ca starea sa de sănătate să nu se agraveze. În momentul în care Oana a mers la farmacie să îi cumpere reţeta mamei sale a avut parte de un şoc pentru că s-a întors acasă cu o pungă uriaşă de pastile.

„Am avut o zi plină! Am filmat ore întregi pentru emisiune, am fost la medicul de familie să îi iau reţeta mamei. Am avut programare. Voiam să vă arăt ceva. O pungă plină de medicamente. Astea îi ajung două luni. Cred că sunt 20 de cutii de medicamente. Asta este… “,a povestit Oana Roman pe pagina personală de Instagram.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 08 Jun. 2021, 09:54 Vedete
Pe aceeași temă