Cum arata Gabriela Cristea dupa ce a nascut. Vedeta este extrem de fericita

Publicat: 19 Mar. 2019, 20:18 Vedete

In urma cu doua zile Gabriela Cristea a adus pe lume ce-a dea doua fetita a sa.

Vedeta a nascut la spitalul Sanador din Capitala, unde a nascut si Andreea Balan de curand, iar totul s-a desfasurat in conditii optime, atat pentru mama, cat si pentru bebelus.

Gabriela Cristea se recupereaza rapid dupa operatia de cezariana, iar asta se poate vedea din poza pe care a postat-o recent prezentatoarea TV. Gabriela se bucura de fetita sa si este in culmea fericirii.

Cum arata Gabriela Cristea dupa ce a nascut

Cum arata Gabriela Cristea dupa ce a nascut

„Cu dna dr. ne-am întâlnit în viața asta pentru că trebuia să ne ducem fetele sănătoase acasă. A stat și ne-a ascultat toate întrebările, ne-a alungat toate temerile și a avut răbdare cu noi la toate ecografiile doar, doar să le vedem fețișoarele simpatice ale bebeluselor…

Ne-a răspuns la telefon în toiul nopții, chiar dacă întrebările noastre păreau puerile, doar ca să nu ne stresăm. Astăzi, când Victoria și Iris sunt parte din lumea noastră, îi spunem cu iubire și speranță: MULȚUMIM!” a scris vedeta pe contul ei de socializare.

Duminica, 17 martie 2019, in jurul orei 11.40, prezentatoarea Antena Stars a nascut al doilea copil al cuplului. La scurt timp dupa ce a venit pe lume, parintii s-au laudat cu fiica lor.

Acestia au publicat prima fotografie cu fetita Gabrielei Cristea, pe Facebook. Tavi Clonda a fost cel care, weekendul trecut, s-a ocupat de comunicarea familiei cu presa si fanii de pe Facebook.

Gabi Cristea, prima declaratie despre Iris

„De azi, primavara pentru noi inseamna Iris! Multumim echipei Sanador pentru grija pe care o purtati mamicilor si bebelusilor! Totul a decurs perfect atat pentru mine cat si pentru bebe Iris! O primavara insorita tuturor si multumim pentru toate mesajele si gandurile bune! ?☀️ Tavi Clonda#bebeiris #victorienii”, a scris Gabi Cristea pe Facebook, dupa ce a incarcat prima fotografie cu fiica ei.

Publicat: 19 Mar. 2019, 20:18 Vedete
Pe aceeași temă