Cum arată femeia care miroase mereu a pește! Face patru dușuri pe zi și folosește tone de antiperspirant

Publicat: 30 Jan. 2020, 14:04 Life

Kelly Fidoe-White și-a petrecut toată viața mirosind a pește, fără să găsească o explicație cu privire la această problemă medicală. Femeia face și câte patru dușuri pe zi, însă degeaba! 

Din cauza unei boli rare, o femeie din Marea Britanie trăiește un coșmar în fiecare zi: corpul ei miroase a pește, ceea ce îi face viața un iad. Kelly Fidoe-White suferă de Trimetilaminurie – o boală metabolică pentru care nu există tratament.

Mai precis, corpul ei produce în permanență mirosuri urâte, precum cel de pește sau de ceapă.

Boala de care suferă Kelly este cauzată de faptul că organismul nu poate procesa anumiți compuși din mâncare. Astfel, aceștia sunt eliminați prin transpirația, halena și urina persoanei suferinde, care capătă un miros foarte neplăcut.

Mirosul poate fi intermitent, iar intensitatea lui poate fi influențată și de dietă, fluxul hormonal sau de medicația administrată. Kelly a început să consulte mai mulți doctori în adolescență, dar niciunul n-a reușit să-i dea un diagnostic.
„Când ceilalți copii îmi spuneam că miros a pește, de rușine le spuneam că am în geantă un sandviș cu pastă de pește. A fost foarte dificil să suport boala în timpul adolescenței”, a mărturisit Kelly pentru dailymail.co.uk.

Publicat: 30 Jan. 2020, 14:04 Life
Pe aceeași temă