Cum a rezolvat Londra problema traficului infernal! Singura metoda din lume care ar functiona si in Bucuresti! Te costa 60 de lei pe zi ca sa treci cu masina prin centrul orasului!

Publicat: 28 Feb. 2019, 11:28 News 4

Londra a invatat tarziu lectia ca, pentru a reduce traficul din orase, trebuie sa-l descurajezi cu taxe care sa-i faca pe soferi sa renunte la masini.

Cum a rezolvat Londra problema traficului

În centrul oraşului perimetrul este îngrădit cu camere care fotografiază plăcuţele de înmatriculare. Oricat ar parea de dur acest sistem s-a dovedit a fi singurul extrem de eficient care a redus traficul cu 30% în timpul săptămânii în centrul oraşului.

Usain Bolt, scandal in Londra. A iesit in club, s-a imbatat si apoi a inceput cearta

În timp ce scopul iniţial a fost decongestionarea traficului, taxele au afectat vânzările de autoturisme, încât în 2017 erau 710.000 de maşini înregistrate în Londra, în scădere cu 2% faţă de 2009, în contextul în care la nivelul Marii Britanii vânzările au crescut în acastă perioadă cu 11%.

In prezent din ce in ce mai multi londonezi se indreapta spre transportul public in comun care este unul dintre cele mai bine puse la punct din intreaga lume. Oamenii care fac naveta nu sunt frustrati de faptul ca trebuie sa renunte la masina pentru ca alternativa trenurilor, metroului sau autobuzelor este una foarte eficienta.

« Pagina anterioară

Publicat: 28 Feb. 2019, 11:28 News 4
Pe aceeași temă