Dorian Popa, accident in Bucuresti. Masina de 80.000 de euro a fost avariata destul de serios

Publicat: 28 Feb. 2019, 11:09 Vedete

Veste trista despre cantaretul Dorian Popa. Acesta a fost implicat intr-un accident auto in decursul serii de miercuri, 27 februarie 2019.

Dorian Popa, accident in Bucuresti. Cantaretul si-a avariat destul de serios bolidul. Accidentul auto a fost provocat de cantaret si a implicat mai multe masini in incident. In urma cu o luna, Dorian Popa a mai fost martor la un accident care implica si un biciclist.

Dorian Popa, in varsta de 30 de ani, circula pe un bulevard al Capitalei. Din fericire, participantii la trafic nu aveau viteza si accidentele auto nu au fost grave sau soldate cu victime. Dorian Popa sustine ca are asigurare si soferii pe care i-a tamponat vor fi despagubiti.

Dorian Popa, accident auto in Bucuresti

Dorian Popa, noul prezentator de la Xtra Night Show. Ce se intampla cu Dan Capatos“Hâtz, Johnule! Din când în când lucrurile mai merg și rău, asta este, nu avem ce să facem. Bine că toată lumea e teafără și noroc că avem asigurările necesare”, a spus Dorian Popa pe o înregistrare postată pe Instagram Story.

Potrivit unei poze făcută publică de Dorian Popa, rezultatul alcooltestului a ieșit negativ, informeaza Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

“Bă, cred că sunt singurul din lume care putea să supere atâția oameni într-o singură fracțiune de secundă, motiv pentru care îmi cer scuze oficial de la toată lumea. Asta este, carambolul a fost mai carambol decât ne așteptam. Dar ne punem cenușă în cap și ne asumăm”, a afirmat Dorian Popa pe o filmare urcată pe Instagram Stories.

Publicat: 28 Feb. 2019, 11:09 Vedete
Pe aceeași temă