Cum a reacționat fiica Ioanei Ginghină în momentul în care a aflat că mama ei a pozat nud pentru o revistă celebră

Publicat: 20 Sep. 2020, 09:42 Vedete

Actrița Ioana Ginghină, are o relație foarte strânsă cu fiica ei Ruxandra, în vârstă de 12 ani. Își povestesc totul și nu există secrete la ele în familie. Vedeta a ales să îi dezvăluie acesteia un secret despre trecutul său, pentru că nu și-a dorit ca tânăra să afle din altă parte.

Relația pe care Ioana Ginghină o are cu fiica sa este una specială. Cele două nu au secrete una față de cealaltă, iar din acest motiv,  actrița i-a dezvăluit Ruxandrei mai multe lucruri din trecut, printre care se numără și povestea despre pictorialul nud pe care l-a făcut pentru revista Playboy în tinerețe.

Cum a reacționat fiica Ioanei Ginghină în momentul în care a aflat că mama ei a pozat nud

„Nu regret pictorialul pe care l-am făcut. Mi se pare cam mare ipocrizia: dacă pozează Jennifer Lopez, zice lumea: ‹‹Mamă, ce bine arată, la 50 de ani! Uite-o, dezbrăcată și cum arată!›› Dacă pozează una de-a nostră: ‹‹Ia uite, dragă, îi mai trebuia ei la 50 de ani să pozeze!››

Mi se pare ipocrizia mult prea mare. Ne uităm peste Ocean și e OK, iar la noi nu e OK. Ruxandra nu a văzut pozele, dar știe.

Când a fost divorțul, eu am ținut să îi spun cam tot ce putea să apară în presă și să o afecteze.

Dacă eram profesoară, poate era ceva ciudat. Fiind actriță, fiind singură în perioada aceea, având 20 și ceva de ani, nu mi s-a părut așa o problemă.

Ruxi nu a avut nicio reacție când i-am spus despre pictorial. Vrea să se facă și ea actriță”, a declarat, pentru Libertatea, Ioana Ginghină.

„A meritat și financiar, dar să știi că ce m-a motivat a fost faptul că făceam seriale.

Pe vremea aceea, PR-ul de la PRO TV, care era foarte puternic, mi-a zis: ‹‹Dacă tu vei fi cuminte și nu te vei apuca acum, după pictorialul acesta, să ieși cu cutare, să te cuplezi cu fotbaliști, imaginea ta va fi curată și tu nu vei fi, cum ar veni, doar emblema „Iepurașul” Playboy.

Tu vei fi o actriță care a pozat și în Playboy››. Am ținut cont de aceste sfaturi și, într-adevăr, așa a fost.

Poate chiar s-a și uitat peste timp că eu am și pozat în Playboy. Efectiv eu am avut niște roluri și am pozat și în Playboy”, a mai spus actrița.

Publicat: 20 Sep. 2020, 09:42 Vedete
Pe aceeași temă