Cum a fost la The Mission in the Forest 2. Solomun a fost senzația serii

Publicat: 27 Jun. 2019, 00:09 Vedete

Sâmbătă seara a fost cu adevarat magica, oamenii prezenți în Pădurea Băneasa având parte de o experiență de neuitat.

Cum a fost la The Mission in the Forest 2. Pe 22 iunie, Pădurea Baneasa a vibrat pe muzica lui Solomun, Mano Le Tough și Soundopamine, care au ținut în priza oamenii până la 9:30 am.

S-a desfășurat în partea de nord a Bucureștiului, la Federația Română de Tir Sportiv, unde The Mission in the Forest 2 a dat exact ce a promis: un curcubeu kaleidoscopic al muzicii cu multe surprize care s-au derulat de seara până dimineața.

Încălzirea a fost dată de Soundopamine și Mano Le Tough, care au ținut oamenii pe ringul de dans non-stop, făcând o atmosferă incendiară.

Cum a fost la The Mission in the Forest 2

Cum a fost la The Mission in the Forest 2
Cum a fost la The Mission in the Forest 2

Însă apogeul serii s-a produs după 3:50 am, când Solomun și-a făcut apariția într-o frenezie totală, oamenii înghesuindu-se pentru a-l vedea pe „Rege”, așa cum este supranumit, fiind un rezident al petrecerilor din Ibiza.

Solomun este o forță a naturii. Cu o mișcare a șoldurilor și o ridicare a brațelor poate să facă orice petrecăreț să-i mănânce din palme. Este DJ, producător, omul petrecerilor dar și regizor.

Curriculum pe care Solomun l-a construit de-a lungul anilor este incredibil de bogat. Nu există nici o îndoială că este unul dintre cei mai influenți oameni care au ajutat la realizarea muzicii electronice așa cum este astăzi.

Este precum Mano Le Tough care a făcut din DJ o formă de artă. Conexiunea pe care o crează cu ringul de dans este întotdeauna foarte profundă. Cu un simț real al melodiilor, emoțiilor și structură a pieselor, el crează seturi care produc un impact durabil asupra celor care le aud.

Duoul Soundopamin, format din Chrs & Ntsh, reprezintă muzicieni care se cunosc de-o viată și care s-au întâlnit la cursurile Universității Naționale de Muzică din București, în anul 2012, creându-și de atunci propriul paradis muzical.

Line up The Mission in the Forest 2

Solomun

https://www.facebook.com/SolomunMusic

Mano Le Tough

https://www.facebook.com/manoletough/

Soundopamine

https://www.facebook.com/soundopamine/

Publicat: 27 Jun. 2019, 00:09 Vedete
Pe aceeași temă