Cu cine face Oana Roman Revelionul, după despărțirea de Marius Elisei

Publicat: 31 Dec. 2020, 13:37 Vedete
Cu cine face Oana Roman Revelionul, după despărțirea de Marius Elisei

Oana Roman a trecut prin momente dificile după ce s-a despărțit, chiar înainte de sărbătorile de iarnă de Marius Elisei. Însă, vedeta demonstrează că este o luptătoare și a petrecut sărbătorile de iarnă alături de cele mai importante persoane din viața ei.

Acum, în prag de Anul Nou, Oana și-a anunțat fanii cu cine va petrece Revelionul. Oana Roman a anunțat într-un Instastory că de Revelion petrece în familie: „Eu stau în familie”, a precizat Oana Roman.

Cu toate că va petrece noaptea dintre ani în familie, Oana Roman nu a omis să meargă la coafor, pentru ca noul an să o prindă aranjată.

Înainte de Revelion Oana Roman a mers la coafor și apoi s-a dus să facă o nouă procedură de criolipoliză, procedură care o ajută la slăbit.

”Eu nu am făcut excese de Crăciun și am ținut în continuare dieta mea. Eu sunt conștiincioasă. O să mai fac o procedură de criolipoliză și o să mai vin imediat după Revelion, pentru că eu nu fac pauze deloc”, a precizat Oana Roman într-un Instastory.

”În 2021 mi-am propus să închei cu transformarea mea, să mai slăbesc încă 10 kg și să termin și cu procedurile astfel încât până la finalul anului viitor să ajung acolo unde îmi doresc”, le-a spus Oana Roman urmăritorilor ei de pe Instagram.

Povestea de dragoste dintre Oana Roman și Marius Elisei

Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei a început să fie cunoscută în spatial public în anul 2013, când cârcotașii nu prea credeau că legătura va fi una trainică, din cauza diferenței de vârstă. Marius Elisei este mai tânăr cu 11 ani decât Oana Roman, însă acest fapt nu i-a împiedicat să aibă o frumoasă poveste de dragoste din care să rezulte o păpușă de fată, potrivit Viva.ro.

Cei doi s-au cunoscut la un cabinet de avocatură, unde Oana Roman a recunoscut că a făcut primul pas, cerându-i numărul de telefon celui care avea să-i devină soț. Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2014.

În anul 2017 Marius Elisei anunța că relația dintre ea și Oana Roman începe să se clatine, așa că au decis să se despartă. Totuși cei doi au reușit să se împace și căsnicia lor a continuat până acum, când anunțul despărțirii a fost făcut de data aceasta de Oana Roman.

Sursa foto: Oana Roman Instagram

 

Publicat: 31 Dec. 2020, 13:37 Vedete
Pe aceeași temă