Cristina Țopescu va fi incinerată fără inimă. Motivul pentru care medicii au luat această decizie

Publicat: 15 Jan. 2020, 13:43 News
Cristina Țopescu va fi incinerată fără inimă. Motivul pentru care medicii au luat această decizie

Cristina Ţopescu s-a stins la vârsta de 59 de ani, fără să dea de înţeles că ar suferi de vreo boală. O anchetă s-a deschis în acest caz, iar medicii încearcă să afle care este defapt adevărul.

Cristina Ţopescu a vorbit cu apropiaţii săi de-a lungul timpului şi le-a transmis faptul că îşi doreşte să fie incinerată, lucru de care membrii familei sale au ţinut cont. Singura care s-a opus acestui lucru este mama jurnalistei, Rodica Țopescu.

Cum autopsia nu s-a putut realiza în totalitate, medicii au luat o decizie de ultimă oră.

Se pare că medicii i-ar fi luat inima Cristinei Țopescu pentru a se face mai multe analize de laborator și investigații pentru a se afla dacă aceasta a făcut infarct sau nu în timpul somnului. Inima va fi ținută timp de cinci zile într-o soluție de curățare, ulterior fiind investigată, potrivit spynews.ro

Jurnalista Cristina Țopescu va fi incinerată joi

Conform unui comunicat al TVR, ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Bârzeşti.

Cristina Țopescu a murit, cel mai probabil, în somn, în urmă cu aproximativ două săptămâni, sunt concluziile preliminare ale anchetei, care încă nu a stabilit cauza morții. Legiștii așteaptă rezultatele analizelor toxicologice, însă polițiștii iau tot mai mult în calcul varianta unui deces din cauze naturale.

Jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită duminică seară de polițiști în casa sa din orașul Otopeni.

În prezent, dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Publicat: 15 Jan. 2020, 13:43 News
Pe aceeași temă