Cine a ajuns să locuiască în casa în care a murit Cristina Țopescu! Totul s-a întâmplat în mare secret

Publicat: 24 aug. 2022, 10:12 Autor: Maria Apostol Vedete

Moartea Cristinei Țopescu, care s-a întâmplat în decembrie 2019, a ridicat multe semne de întrebare și a existat chiar o anchetă în acest caz. Mai ales că trupul ei neînsuflețit a fost descoperit după abia trei săptămâni de când a avut loc decesul. 

CANCAN.RO a mers să stea de vorbă cu vecinii Cristinei Țopescu însă cel care a răspuns prompt a fost chiar administratorul complexului rezidențial, un domn respectabil, care se ocupă de bunul mers al gospodăriilor din Tunari de mai bine de 10 ani.

La o primă vedere, am constatat că spațiul ce împrejmuiește fosta casă a Cristinei Țopescu a rămas pradă unei dezordini menite, parcă, să ilustreze abandonul.

Comparativ cu imaginile de după moartea jurnalistei, cușca animalelor nu se mai află acum în curtea vilei. Ci în proximitatea casei unor vecini. Elementul-surpriză al descoperirilor noastre au fost chiar roșiile plantate, se pare, anul acesta, în curtea unde a trăit prezentatoarea TV. Mai multe detalii despre acest subiect găsiți pe CANCAN.RO.

Care a fost cauza morții Cristinei Țopescu

Prezentatoarea de televiziune Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în locuinţa sa în seara zilei de 12 ianuarie 2020 după ce aproximativ trei săptămâni nu a mai fost văzută. Cel mai probabil, Cristina Ţopescu a murit pe 28 decembrie 2019, în cursul nopţii.

În ianuarie 2020 medicii legişti descopereau faptul că prezentatoare de televiziune ar fi avut probleme cu inima.

Analizele toxicologice au ieşit negative. Adică în sânge, în stomac şi în ţesuturi nu au fost evidenţiate urme de alcool, de drog sau de substanţe nocive dăunătoare corpului uman. Examenul anatomopatologic efectuat microscopic după parcurgerea unor etape pregătitoare ale ţesuturilor prelevate (parafinare, cernire…), a stabilit cauza morţii.

Este vorba de un infarct miocardic acut. Produs pe fondul unei ateroscleroze coronariane şi a unei cardiopatii ischemice. Muşchii striaţi ai cordului fuseseă invadaţi cu grăsime. E vorba de o uzură prematură a organismului. Mai ales a vaselor de sânge, din cauza alimentaţiei şi a sedentarismului”, au precizat surse medico-legale.

Publicat: 24 aug. 2022, 10:12 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă