Boala neştiută a Cristinei Ţopescu. Regretata jurnalistă s-a luptat ani de zile cu o afecţiune gravă

Publicat: 15 Jan. 2020, 09:59 News

Cristina Ţopescu s-a stins din viaţă la vârsta de 59 de ani, după o viaţă plină de realizări, dar şi de necazuri, pe care, însă, nu le-a ştiut nimeni. Deşi era mereu cu zâmbetul pe buze, Cristina a suferit mult şi ani de zile s-a luptat cu o boală gravă. 

Moartea subită a jurnalistei a şocat pe toată lumea, mai ales că regretata prezentatoare nu a dat niciodată de înţeles că ar suferi de vreo boală. În timpul anchetei, care este încă în desfăşurare s-a descoperit faptul că realizatoarea de televiziune suferea de depresie, după cum a declarat chiar prietena sa apropiată Monica Pop.

Într-un interviu Cristina Ţopescu a dat declaraţii tulburătare despre o afecţiune pe care o avea şi despre care nu s-a știut nimic. Se pare că prezentatoarea de televiziune a suferit foarte mulți ani de o problemă aparent ușor de rezolvat, dar cu simptome îngrijorătoare: atacurile de panică.

„Am suferit vreo 15 ani de atacuri de panică. Acum le fac din ce în ce mai rar, dar încă le mai fac. Le făceam și în timpul emisiei, și am făcut jurnale întregi. Erau pregătiți în regie să bage publicitate, dacă cumva mă prelingeam pe sub pupitru. M-a speriat doar primul atac de panică, când am crezut cu mor. Apoi, deja știam ce mi se întâmplă și nu mai eram speriată”, a dezvăluit Cristina Țopescu pentru Sanda Nicola

Cristina Ţopescu, despre atacurile de panică

Jurnalista a vorbit despre suferinţa pe care o simţea în acele momente, dar şi despre sfaturile pe care le-a primit de la medici în acele momente.

„Aveam senzația că mă sfârșesc, că nu mă doare nimic, dar că mă duc, așa… Prima oară chiar am crezut că mor. Îmi spuneau medicii, când veneau cu salvarea să îmi facă calciu intravenos, îmi spuneau că trebuie să fiu mai nesimțită, că aceasta este soluția”, a relatat Cristina Țopescu.

Publicat: 15 Jan. 2020, 09:59 News
Pe aceeași temă