Cristina Dorobantu a slabit 3 kg in 5 zile. Ce dieta a tinut

Publicat: 25 Nov. 2018, 13:41 Vedete

Prima castigatoare a emisiunii Bravo, ai stil! de la Kanal D este imaginea unui brand de haine din Romania.

Aceasta a realizat o sedinta foto de promovare a unor articole vestimentare. Vedeta Kanal D ce are rubrica in cadrul emisiunii lui Teo Trandafir a marturisit ca a facut eforturi pentru sedinta. Cristina Dorobantu a slabit 3 kg in 5 zile pentru a arata cat mai bine in poze.

Cu toate ca este gurmanda, Cristina Dorobantu a tinut un regim drastic. Aceasta a vrut sa arate cat mai bine pentru sedinta foto. Cu toate ca i s-a spus ca e suficient de slaba pentru sedinta foto, vedeta a ales sa tina un regim drastic.

Cristina Dorobantu a slabit 3 kg in 5 zile

„Niciodată nu m-am visat in postura de fotomodel, pentru că mereu mi-a plăcut să mănânc, nu aș putea avea regimul fetelor care sunt pe podium. Acum am avut un shooting, mă simțeam pregătită din punct de vedere psihic, însă aveam impresia că nu la fel e și corpul meu.

Așa că am luat decizia de a ține o cură drastică de slăbire cu 5 zile înainte de ședința foto. Am slăbit 3 kilograme, dar imediat după le-am pus la loc. Bine măcar că au ieșit pozele impecabil„, a spus Cristina pentru libertatea.ro.

Cum a slabit Cristina Dorobantu

Cristina Dorobantu a slabit 3 kg in 5 zile„Dieta nu este una pe care o recomand pentru că, după cum v-am spus, are doar rezultate de moment. Eu am ales-o pentru că aveam nevoie să slăbesc rapid și mi-a plăcut că nu a trebuit să mă înfometez, dar repet, numărul de kilograme pierdute au fost în mare parte lichide, în nici un caz grăsime”, a mai spus prezentatoarea rubricii „Secrete între fete” de la Teo Show.

Cristina Dorobantu a slabit 3 kg in 5 zile„Am evitat să-mi mai îndulcesc cafeaua și am mâncat fructe mai multe. În aceste zile am consumat ton în conservă, carne fiartă sau pe grătar, ouă și brânză degresată. Ideea a fost să reduc mult porțiile. Ca idee, aveam voie la o masă doar 125 grame de ton în conservă cu o felie de pâine prăjită și un ceai neîndulcit„, a mai spus Cristina.Cristina Dorobantu a slabit 3 kg in 5 zile

Publicat: 25 Nov. 2018, 13:41 Vedete
Pe aceeași temă