Cristina Dorobantu a slabit 3 kg in 5 zile. Ce dieta a tinut

Publicat: 25 Nov. 2018, 13:41 Vedete

Prima castigatoare a emisiunii Bravo, ai stil! de la Kanal D este imaginea unui brand de haine din Romania.

Aceasta a realizat o sedinta foto de promovare a unor articole vestimentare. Vedeta Kanal D ce are rubrica in cadrul emisiunii lui Teo Trandafir a marturisit ca a facut eforturi pentru sedinta. Cristina Dorobantu a slabit 3 kg in 5 zile pentru a arata cat mai bine in poze.

Cu toate ca este gurmanda, Cristina Dorobantu a tinut un regim drastic. Aceasta a vrut sa arate cat mai bine pentru sedinta foto. Cu toate ca i s-a spus ca e suficient de slaba pentru sedinta foto, vedeta a ales sa tina un regim drastic.

Cristina Dorobantu a slabit 3 kg in 5 zile

„Niciodată nu m-am visat in postura de fotomodel, pentru că mereu mi-a plăcut să mănânc, nu aș putea avea regimul fetelor care sunt pe podium. Acum am avut un shooting, mă simțeam pregătită din punct de vedere psihic, însă aveam impresia că nu la fel e și corpul meu.

Așa că am luat decizia de a ține o cură drastică de slăbire cu 5 zile înainte de ședința foto. Am slăbit 3 kilograme, dar imediat după le-am pus la loc. Bine măcar că au ieșit pozele impecabil„, a spus Cristina pentru libertatea.ro.

Continuarea articolului »

Publicat: 25 Nov. 2018, 13:41 Vedete
Pe aceeași temă