O viitoare mireasa a aflat in direct cel mai murdar secret al logodnicului sau! Ce i-a facut femeia, desi era filmata! VIDEO

Publicat: 25 Nov. 2018, 11:33 Viral

Cel mai murdar secret al barbatului a fost facut public chiar de catre cea care trebuia sa ii devina sotie.

Tanara a luat-o razna cand a aflat cel mai murdar secret al viitorului sot. Totul s-a intamplat cand era filmata, dar n-a mai tinut cont de absolut nimic. Drama femeii a fost inzecita, pentru ca si-a dat seama de adevar cand participa intr-un reality-show.

 

Cuplul s-a destramat rapid, dupa ce femeia a aflat cel mai murdar secret al viitorului sot. Despartirile nu sunt niciodata momente foarte placute. Si faptul ca intre Izzy Vesey a descoperit adevarul despre Simon DeBono in acest mod a amplificat drama celor doi.

Cei doi sunt originari din Australia si participau in emisiunea „Bride & Prejudice” (n.r.: „Mireasa si Prejudecata”). Au ramas cu un gust foarte amar, dupa intreaga experienta, mai ales ca viitoarea mireasa a simtit cum lumea i se prabuseste peste cap.

Izzy Vesey alesese sa se inscrie in emisiunea australiana dedicata mireselor pentru ca era absolut convinsa ca isi cunoaste partenerul in totalitate. Si-a dat seama ca s-a inselat amarnic si i-a socat pe telespectatori.

Continuarea articolului »

Publicat: 25 Nov. 2018, 11:33 Viral
Pe aceeași temă