Cristina Cioran, pregătită să devină mămică: „Abia aştept să o strâng în brate pe Ema”

Publicat: 23 iun. 2021, 15:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cristina Cioran urmează să devină mămică pentru prima dată. Vedeta a vorbit în cadrul unui interviu despre sarcina sa şi a ţinut să sublinieze faptul că nu a speriat-o niciodată gândul că va naşte la 44 de ani. Mai mult, fosta prezentatoare TV a dezvăluit că abia aşteaptă să îşi ţină micuţa în braţe.

Vedeta şi actualul său partener vor deveni părinţi în toamna acestui an. Cei doi sunt nerăbdători să îşi ţină fetiţa în braţe, însă artista a mărturisit că pe parcursul sarcinii a avut câteva temeri: ”Am avut o teamă cu privire la păstrarea sarcinii în condiţii perfecte”.

Cu toate acestea, vedeta este în culmea fericirii şi a declarat în repetate rânduri că trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa.

Recent, Cristina Cioran a vorbit despăre sarcina sa într-un interviu pe care l-a acordat pentru clickpetrufemei.ro.

”Nicio secundă nu m-a speriat gândul că voi naşte la 44 de ani. Am avut o teamă cu privire la păstrarea sarcinii în condiţii perfecte, riscurile de pierdere fiind mari din punct de vedere statistic”, a declarat Cristina Cioran.

”Abia aștept să o strâng în brațe pe Ema”

Totodată, emoţionată vedeta a mărturisit că visează la momentul în care îşi va ţine fetiţa în braţe.

”Abia aştept să o strâng în brate pe Ema, abia aştept să o luăm cu noi peste tot, să o scoatem la plimbare. Sunt pregătită pentru orice, şi nepregătită total”, a spus actrița.

Cât despre naştere, artista a mărturisit că va avea loc în toamna acestui an la o clinică privată.

”Am indicaţie de cezariană şi voi naşte la un spital privat cu dorctoriţa mea, Diana Scurtu, după jumătatea lunii septembrie”, a mai spus vedeta.

”Nu am consultat nimic, mai vorbesc cu câteva prietene care au bebeluşi, atât. Nu vreau să am idei preconcepute sau să mă sperie vreo experienţă a cuiva. Las lucrurile să vină de la sine. Ne va ajuta mama, de care ştiu sigur că voi avea mare nevoie”, a încheiat ea.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 23 iun. 2021, 15:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă