Cristina Cioran, momente tensionate în prima zi de grădiniță a fiicei sale: „Am abandonat-o acolo”

Publicat: 11 sept. 2023, 17:12 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Cristina Cioran, momente tensionate în prima zi de grădiniță a fiicei sale: Am abandonat-o acolo

Cristina Cioran a trăit astăzi emoții intense. Vedeta și-a dus fetița în prima zi de grădiniță. În cadrul unui interviu recent, fosta prezentatoare TV a povestit cum a decurs pentru Ema întâlnirea cu ceilalți colegi și cum a reacționat micuța în momentul în care a aflat că va rămâne singură, fără mama ei, pe parcursul zilei.

Cristina Cioran se poate considera o femeie împlinită! Vedeta a născut prematur o fetiță în luna iulie a anului 2021, iar de atunci viața ei s-a schimbat radical. Timpul a trecut foarte repede pentru cele două, iar recent au trăit un moment extrem de important: prima zi de grădiniță. Atât mama cât și fiica au avut emoții, mai ales că Ema rămânea pentru prima dată singură înconjurată de persoane pe care nu le cunoștea.

Fosta vedetă de la Antena 1 a povestit că a avut grijă ca ținuta fiicei sale să fie impecabilă, i-a ales o rochiță pe care aceasta o îndrăgea mult. Cu toate acestea, când a venit momentul ca mama ei să plece, Ema nu a mai ținut cont de nimic. A început să plângă, nu a fost deloc fericită că o să rămână doar cu educatoarele, însă Cristina Cioran nu a avut încotro. A lăsat-o pe mâna acestora și a plecat.

„Ema este deja la grădiniță, de la prima oră a dimineții, este în grupa mică. Am dus-o astăzi dimineață de la ora 08.00. Este prima ei zi. Am mari emoții pentru ea. Am îmbrăcat-o pentru grădiniță foarte frumos, într-o rochiță care îi stătea foarte bine pe ea. Când am plecat, am lăsat-o plângând. O să mă certe când o să crească că am abandonat-o acolo, glumesc!”, a mărturisit Cristina Cioran, pentru click.ro.

Cristina Cioran alături de Alex Dobrescu și fiica lor
Cristina Cioran alături de Alex Dobrescu și fiica lor

Cristina Cioran și fostul partener, împreună în prima zi de grădiniță a fetiței lor

În continuare, Cristina Cioran a mărturisit că are încredere foarte mare în cadrele didactice. Mai mult, vedeta este conștientă că aceasta este doar o perioadă de acomodare, iar peste câteva zile fiica ei va merge cu drag la grădiniță.

În același timp, fosta prezentatoare de la Acces Direct a declarat că în această zi importantă, tatăl Emei, Alex Dobrescu, le-a însoțit.

„Sper că i-a trecut plânsul rapid, pentru că acolo sunt și alți copii de vârsta ei. Plus că este normal să aibă o teamă până se obișnuiește. Nu am emoții că nu o să fie bine, pentru că are niște super doamne educatoare la grădiniță foarte bune. Este o grădiniță de stat unde eu am încredere. La deschidere am fost și eu și Alex. Nu am fost doar eu cu fata. Deci, pot să zic că amândoi am abandonat-o, nu doar eu” ,  a mai spus fosta prezentatoare TV.

Publicat: 11 sept. 2023, 17:12 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×