Cristina Cioran, mărturisiri neașteptate despre sarcină: “Mi-a fost teamă să nu o pierd, asta a fost teama cea mai mare”

Publicat: 26 mart. 2021, 10:48 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cristina Cioran a vorbit despre cea mai mare teamă a sa, după ce a rămas însărcinată. Vedeta a povestit în cadrul unui interviu pentru Acces Direct faptul că i-a fost frică să nu piardă sarcina.

Cristina Cioran trece prin cele mai fericite momente din viața ei. De asemenea, fosta prezentatoare TV a explicat că are anumite stări neplăcute, care se manifestă de obicei seară. Totodată, a mărturisit faptul că nu mai tolerează mirosul de scorțișoară, deși, înainte, îl adora.

Mai mult, potrivit calculelor făcute de medic, bebelușul vedetei urmează să vină pe lume în septembrie.

“Am intrat în a 13-a săptămână, adică în trimestru doi, în patru luni (…). Eu am rău de mișcare, așa că orice chestie face să accentueze răul ăsta de mișcare. Sarcina agravează puțin chestia asta. Grețurile matinale la mine sunt seara. Pofte aveam și înainte și nu eram gravide. Nu suport mirosul de scorțișoară, deși îmi plăcea foarte mult înainte”, a declarat fosta prezentatoare în cadrul emisiunii “Showbiz Report”.

”Mi-a fost teamă să nu o pierd, asta a fost teama cea mai mare”

Cristina Cioran a recunoscut faptul că a fost de la bun început conștientă de riscurile unei sarcini la vârsta de 43 de ani. Din acest motiv a fost îngrozită în primele luni ale sarcinii, pentru că nu își dorea să o piardă.

De asemenea, blondina a mărturisit că acesta a fost principalul motiv pentru care a ținut până acum sarcina ascunsă.

“Sunt foarte nerăbdătoare, am visat de foarte ori că sunt însărcinată, că am bebeluș. Acum că sunt însărcinată, am avut emoții timp de trei luni de zile, pentru că am așteptat cum decurge primul trimestru, știm foarte bine că una dintre patru femei pierde prima sarcină, riscurile erau foarte mari. Am stat cu emoții. Îmi era teamă dacă nu stă bine sarcina, mi-a fost teamă să nu o pierd, asta a fost teama cea mai mare”, a mai povestit vedeta.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 26 mart. 2021, 10:48 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă